Smatram da je jedan moj komentar nepotrebno pobrisan, pa tražim od ostalih forumaša da prokomentiraju, jer možda i ja tu negdje griješim.

Komentari su napisani u threadu o šperi - "Hit sezone-špera!".

Quote Originally Posted by Karabalic
d.p. zašto si toliko zapeo za svaku temu?
Zašto ne rješite neke stvari međusobno,samo radi ovoga je trebao biti forum ST bokeri,jer oni samo kure vatru na forumu.
Ovaj komentar se jos uvijek nalazi na temi "Hit sezone-špera", ali je moj komentar koji je odgovor na gore navedeni komentar - pobrisan.

A glasio je, cca: (zato sto je izbrisan pa ga ne mogu u potpunosti prenjeti)

Quote Originally Posted by d.p.
??? Ja i Čikeš u potpunosti nemamo nikakvih nerješenih nesuglasica, to ti i on može potvrditi. Ponekad se pod.ebavamo, ali to je zezancija, kao sto se po.ebavamo i ja i JG. U posljednjih 2 dana sam napisao 18 komentara, znaci 9 dnevno, sto je cak ispod prosjeka foruma.
Moj komentar je pobrisan, dok je Karabalicev jos tamo, a smatram da moderator u ovom slučaju nije postupio ispravno.

Po mom mišljenju Karabalićev komentar nema veze s šperama i trebao je biti pobrisan, u tom slučaju ne bi bilo ni mog odgovora, jer je normalno odgovoriti na pitanje.

Odluka po kojoj Karabalićev komentar ima veze s šperama i opravdano se nalazi u spomenutom threadu, dok moj nema te je u skladu s tim pobrisan, je po mom mišljenju sporan te u skladu s tim stavljam na glasovanje (i molim komentare).

S poštovanjem,