- izbrisan mi je jedan post u topicu "sankcioniranje clanova". Post je bio dobronamjeran, pozivao je na primirje i nije bilo razloga za brisanje.
- izbrisan mi je jos jedan post u istom topicu kad sam pitao zasto je prvi post izbrisan
- izbrisan mi je post u ovom podforumu, kad sam u zizi_st-ovom threadu reply-ao i pitao zasto mi se postovi brisu
- prijatelj vrda je u istom tom threadu postavio isto pitanje, i njemu je izbrisano
- nakon toga je vrda otvorio ovaj thread

Sve skupa "scandalous bitch", glumis mi neku kulturnjacu, "znate pravila" i slicno, a od kulture ni K.

1. ako mi je vec post izbrisan, a nije bilo razloga, zasto mi onda taj koji je to izbrisao ne obrazlozi razloge?
2. Zasto mi se ista ta pitanja brisu na ovom podforumu koji je namijenjen upravo za takva pitanja ???
3. Umjesto da mi filozofiras o ponasanju, radje mi odgovori na pitanja i svi problemi su rijeseni, tako ces dokazat da si odgovoran super-duper-moderator i da brines o korisnicima foruma. A ja ne samo da sam korisnik, nego jos i clan kluba i opet se neodgovorno ponasa prema meni.
Zahtjevam odgovore, a ne filozofiju.