ja nisam nikog imenovao i molim te da ne izvlačiš riječi iz konteksta jer zbog takvih stvari počinje večina bespredmetnih rasprava, jer svoje mišljene o ljudima gradim na drugi način(to definitivno ne ukljućuje prepucavanje po forumu), dakle ne mislim da su admini onog foruma kompleksaši, dapače neke ljude tamo jako cijenim, nego vam želim ukazati da se nesmijete pronalazit u tim provokacijama ako zaista nista takvi kakvim vas netko opisuje (znači ne može me uvrjedit kad mi netko kaže da sam NKV raja, jer ja to jesam i ponosan sa na to, jer sve što imam i imat ću stječam sam odnosno sa obitelji i to na najpošteniji način, dakle svojim NKV radom!).

nadalje ovaj forum je službeno virtualno mjesto sastajanja članova kluba i ljubitelja marke i takav mora i ostati, to nam svima treba biti primarna misao! dakle na ovom forumu se ne raspravalja o ljudima, adminima, bla, bla, bla.... pogotovo o ne ljudima/adminima sa drugih foruma,(jer bi to značilo da nemamo pametnih tema, a onda se pitam čemu sav taj trud pojedinaca), nego o automobilima!

2 lastnight ja se slažem s tobom, ali ovo nije jedna od takvih rasprava, i mi to trebamo prekinut, i prestat radit ono što ne želimo da drugi nama rade!
znači ovo nije rasprava o marki vozila ili o klubu, ovo je viša babska rasprava, štoviše osjećam se ko da smo u big brother kući..

dakle vjerujem da shvaćate o čem pričam, ja vas razumijem, odnosno razumijem vaše trenutne emocije jer sam i ja crna ovca, ali ne treba popuštati pritiscima!!

i na kraju kao što ante reče, ajmo sda o BMW-u

Kolega lastnight je ubo IS-a, pa sad sve emocije usmjerite prema njemu: