Quote Originally Posted by jerba
1. a čuje što se mene tiče vrjeđanje se neće tolerirati, bez obzira na vrjeđanje na drugom forumu. a slobodu govora ću uvjek podražavati(u granicama zdravog razuma), sve dok to ne vrjeđa ili na bilo koji način umanjuje vrjednost pojedinca ovog foruma.
Slazem se, dapace, kao sto sam i napisao u prvom komentaru ne treba se spustati na njihovu razinu, a ujedno se moze i primjetiti da sam nekoliko puta do sad pozivao na mir, npr. darkcloudov thread od 4wd vs. rwd.

Prvi dio komentara je ustvari uvod u "savjet", jer je za pretpostaviti da ce banirani clanovi ovog foruma ici pogledati o cemu se to toliko pise, posebno nakon komentara na ovom forumu, pa da ne bi naje..

Te kao posljedica nesporazuma, npr. iako i ti u svom komentaru admine s onog foruma nazivas kompleksasima sto im se sigurno nece svidjeti i doprinjeti razvoju razumijevanja medju forumima (tj. nekim forumasima), ja sam protiv toga da se npr. pobrise tvoj komentar, jer to nije uvreda, vec tvoje misljenje. Ali, ponavljam, radilo se o nesporazumu, pa u neku ruku cijeli ovaj dio (sukob medju forumima) nema smisla jer se na ovom forumu ne brisu misljenja o adminima s onog foruma (kao sto je to i Predsjednik obecao/potvrdio prilikom pokretanja foruma).

A sad amo na bmw-e!