1. a čuje što se mene tiče vrjeđanje se neće tolerirati, bez obzira na vrjeđanje na drugom forumu. a slobodu
govora ću uvjek podražavati(u granicama zdravog razuma), sve dok to ne vrjeđa ili na bilo koji način umanjuje vrjednost pojedinca ovog foruma.
mišljenja sam da nikome (dakle govorim općenito o životu) ne treba pružati taj oblik zadovoljstva, kao što je drug panj rekao nikad ne dobiva ban onaj koji inicira flame nego onaj koji ga podržava, a ja osobno nikome ne želim pružit taj bolesni oblik duhovne hrane, ne zato što se bojim bana, nego zato što ne želim da neki kompleksaš pegla komplekse na meni!
također mislim da se nitko ne treba dat isprovocirat takovim provokacijama, jer im je to jedini cilj, pogotvo se ne treba osjećat prozvanim ili sramit zbog nečega što jesi! ja sam možda sa sela ali nisam seljačina, možda sam iz NKV sloja društva ali pošteno radim da bih živio,a što je najbitnije nisam gmaz i beskičmenjak! stoga se nigdje ne pronalazim u tim provokacijam!
ljudi moji, mi kao jedna od inteligentnijih bića na ovom planetu trebamo počet upotrebljavat svoju inteligenciju i sve će bit ok, dakle prekinimo sa ovim govnima jedanput za svagda, i bit će nam lakše u životu, pogoto u ovom segmentu, nama bi ovo trebala bit zabava/razonoda, a onima kojima nije neka dalje peglaju svoje komplekse.
vjerujte brzo će prestat ako im ne date materijala!
eto toliko od mene, možda sam se malo krivo izrazio ali shvatit ćete poantu!

:
2. dečki iz režije vjerojatno već rade na tome!
MOLIM DALJE BEZ VRJEĐANJA; JER SVAKI PROBLEM POJEDINCA JE U BITI PROBLEM DRUŠTVA U KOM ŽIVIMO, TAKO DA NITKO NIJE BEZ GRJEHA!!!!