Bok
Zelio bih clanu @mario340i zahvaliti na kvalitetnom postu, ali nigdje ne vidim tipku "Thanks"?
Koliko znam, jos uvijek imam dobar vid, tj vidim da mu je clan @IGOR zahvalio, a ja ne mogu?
Moze pojasnjenje?
Hvala.
Printable View
Bok
Zelio bih clanu @mario340i zahvaliti na kvalitetnom postu, ali nigdje ne vidim tipku "Thanks"?
Koliko znam, jos uvijek imam dobar vid, tj vidim da mu je clan @IGOR zahvalio, a ja ne mogu?
Moze pojasnjenje?
Hvala.
Ako si na Tapatalku ne možeš
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nisam na Tapatalku, na kompu sam, ali svejedno nemam nijedno od ta tri dugmeta na dnu posta.
http://s17.postimg.org/f4e0tpq7z/gdje_je_thanks.jpg
To vam je pravilo totalno bezveze.
Da ne dozvoljavate pristup malim oglasima, to mi je razumljivo, ali da ne mogu nekome zahvaliti na dobrom postu?
Totalno bezveze, nije valjda da bi moj "Thanks" bio neka vrsta spama??
Ako je moj "Thanks" neka vrsta spama, zasto nije i od drugih clanova, zar spamati mogu samo novi a stari clanovi ne mogu??
Novi deckici ne smiju polirat puske starim clanovima da im se umile :) :) :)
Jesi li ti uopće pročitao pravila foruma prilikom registracije?
Pravila su takva kakva jesu i svojim registriranjem na forumu si prihvatio sva pravila foruma koja su ovdje propisana.
Ako slučajno nisi zadovoljan politikom foruma, te više ne želiš sudjelovati kao član foruma, slobodno stisneš 'Log out' i ne moraš se vratiti. :thumbsup:
Neko bu ti brunek pku razbil radi stava...
Ne kuzim sta ste odmah zabrijali, gdje sam ja napisao da se necu pridrzavati pravila????
Ne pravim se pametan, postavio sam konkretno pitanje i dobio odgovor.
Cudno mi je da novim clanovima nije omoguceno nekome zahvaliti na dobrom savjetu, a za to forum postoji, da pomazemo jedni drugima savjetima i informacijama, ili sam ja mozda u krivu?
Ti sa svojim diktatorskim stvom ne postizes nista, to sto si administrator ne znaci da se prema meni moras ponasati kao da vrijedis vise od mene, znam ja dobro da su vlasnici foruma postavili pravila igre i ja ih postivam.