Kad će i da li će bit kakav skup fanova i članova kluba prije zime?? Istinski bih volio prisustvovat jer još nisam nikad.. :clap::bye1::sudar:baby:
Printable View
Kad će i da li će bit kakav skup fanova i članova kluba prije zime?? Istinski bih volio prisustvovat jer još nisam nikad.. :clap::bye1::sudar:baby:
Pa već bi bilo i vrijeme da dođe drugi službeni meet... Zima dolazi
Slažem se care!!! :clap:
Racunajte si tokom 11 mjeseca, tak su obicno bivali.
slažem se nisam ni ja bio:clap:
BILI SU I U 12.MJ :msn-wink::newyear:
šteta što nemamo organiziran nekakav božićni party kao neki forumi...:drunk[1]:
ja se u svakom slučaju mogu je...t bez registracije :bag:
Hladno je sad za to..za vikend smo vec na 7cOstaje nam bozicni party haha
Ma daj, da svako pokaže svoj prekrasni zimski setup :no:
Čekamo konačnu odluku iz Ureda predsjednika BMW AUTO KLUBA...
opusti se,bit će:sleep1:
Situacija je ovakva...
Razgovarao sam sa Folerom prekjučer u vezi meeta, rekao je da mu se mora javiti kolega m3power sa foruma (Sven), koji mu se još uvijek nije javio sa odgovorima da bude rješio rezervaciju za roštilj gore kod vojarne u Vrapču ili di već, tak ne bitno.
Poslao sam mu na fejsu poruku, nisam dobio odg, broj moba sam izgubio, pa ako ga netko može kontaktirati, neka se obavezno Foleru javi da se rješi meet.
:bye1:
Ako se klub ne javi možda nekaj spremimo u Ludbregu ko i prošle godine, samo malo bolje organizirano i na vrijeme. :msn-wink:
u karlovcu svake godine u jesen , kraj ljeta postoji susret VW buba,, i super to organiziraju kotlovina rostilj auti zene ludilo,,,, a mi sa ovakvim zvjerima BMW pa nemozemo nis organizirati,,, e joj joj,,,,:)
Daj organizirajte nešto, radim ko crnac svaki dan, dolazim iza 8 navečer doma i moram naći neki pametan izgovor da me nema 2 dana na poslu a di ćeš bolje od BMW-a susreta......Belko, jebote di si? Bruno, daj barem neki u St Savi......
Bruno cisto informativno bez ljutnje da te pitam zasto tolko zelis taj meeting
Otkazao sam Staru Savu jer se večina ovdje počelo buniti da će biti službenog meeta u listopadu, što nije i što je bio najavljen meet u Lonjici.
Eto, najviše zbog meeta koji je trebao biti u listopadu sam otkazao. Ne znam bi li ljudi dolazili, radije ću pričekati kraj ožujka iduče godine.
Kakva ljutnja? Pa zar ne piše da BMW AUTO KLUB organizira meet dvaput godišnje? Zašto se ne toga pridržavati?
to bi bilo u redu.... dernek a meet ko hebe... hahahaahha!! vucu pozvat a mi ćemo glumit sljedbenike...
Idem sutra do par dečki da vidim kaj oni misle mada smo hteli prije zime nekaj napraviti al eto, nije se imalo ni vremena ni niš.
Ma kaj, nema veze kaj bu zima, malo bijelog dima i sve ok. Samo ove godine nebu tak na brzaka pa bude, nadam se, i bolji odaziv :msn-wink:
K****, janjetina i Vuco - u e34 naravno : II
Javio mi se Sven...
Njegova veza za roštilj je u bolnici, ima problema sa srcem i sad pokušava već dva dana doći do drugog čovjeka da se može rješit meet da bi mogao onda obavijestiti Folera. Kad će to biti, nema pojma nit zna kad će se javiti. Evo, to je sve što zasad znam. Meeta će biti uskoro.
Više o tome bit će u roku najviše unutar mjesec dana...
Eto danas se budem razgovaral s kolegom Tomekom da vidimo kaj bi mi mogli smisliti. Samo da se nazadnje ne naguraju dva meeta na isti dan ili unutar tjedan dana.