ide se tko od vas nateravat? ja uplatio danas i idem smrvit ove F1 gume gore:laugh::burnrubber: imat cu na autu po prvi puta SS decat pa da vidimo kak ce se to ponasati na stazi. osim sto cu imati vjerojatno najglasniji auto tam:laugh:
Printable View
ide se tko od vas nateravat? ja uplatio danas i idem smrvit ove F1 gume gore:laugh::burnrubber: imat cu na autu po prvi puta SS decat pa da vidimo kak ce se to ponasati na stazi. osim sto cu imati vjerojatno najglasniji auto tam:laugh:
idem ja....
Gdje se moze uplatit?
http://www.speed-day.hr/site/index.p...d=10&Itemid=14
danas zadnji dan po 550kn
Mislim da za 3.7 imamo jedan pametniji event za posjetiti :punk:
koji? prosvjetli nas :D
ima još jedan žućo u zg-u, mislim da od toga nema glasnijeg
Sutra ce bit ozbiljnih auta na Grobniku.
Isplati se doc pogledat.
kada? od 17h?
Kako sam skuzio,do 17.
Svicarci su uzeli pistu,japan loveri ali kao sto rekoh,par stvarno hebenih auta.
Bit ce i par nasih,dosta brzih vozaca(Mps,Evo VIII i IX,i tako to).
I ovaj momcic je tu;
http://i42.tinypic.com/i2528h.jpg
Jucer sam ga vidio na prikolici,
Imam skuter u ovoj kombinaciji boja pa mi se automatski svida.Iako je Civic.
321 ks,i ono bitnije,800 kg,getriba,kocnice,sve po psu.
Možda se zaletim sutra do Grobnika :msn-wink:.
Sve berem,ali ovo je cisti track auto.
A kad god sam gledao rezultate s Grobnika,unatoc povecem broju Bmw-a,pa i M-ova,cak i pokoji Porsche dode,uvijek neki prednjepogonasi i eventualno Lancer EVO budu na prvim mjestima....pa eto,htio ne htio,pocmes primjecivati i te krivopogonase,cisto jer su brzi :pimp:
Spin daj broj možda se ja zaletim motorom :msn-wink:
vidimo se danasssssssssssssss:burnrubber:
pozz
Onda? (znakovlje)
nisam zadovoljan:no::no::no: prednje gume toyo proxes t1s koje sam imao su se pokazale kao promasaj stoljeca na stazi. raspale se vec u prvim zavojima, auto je bio non-stop u understeru:no:
iako sam vozio oko 1:55 nikako nisam zadovoljan.
no ono sto je bilo super je vrlo malo auta na stazi i samo jedno stajanje u boxu zbog izlijetanja:punk::punk::punk: za voznju milina.
mislim da na grobnik vise necu ici...2000kn za oko 2 sata voznje mi polako postaje previse:wacko: od sada samo civil driving.
I onda netko kaze da su sve lijepe stvari u zivotu besplatne :huh:
Koja je poanta odlaska na Grobnik s losim gumama?
Gust,malo se izivit na stazi.
Ionako s jednim BMW-om ces tesko bit najbrzi,kad vec dolaze razni Nissani i Mazde 3 isti dan :laugh::flex:
Gle,pricao sam s Mikkom,koji je nas uvjerljivo najbrzi amater(Mazda 3 mps),i on mi kaze da je skoro isti tuki hoces li doci s novim Michelinkama ili vec skoro potrosenim,da bi bio brz na Grobniku moras biti na slickovima,ili bar na semi slicku.
Ako mi je tko mjerodavan,to je on.
Dakle,fino se ode rekreativno odvozis sa svojim autim i normalnim gumama koje imas na njemu bez klanja,malo se zabavis i to je to.
A ako ides ganjat vrijeme,e onda idu puno ozbiljnije kocnice,ovjes i kao sto je gore receno,gume.
Zato ja sljedeći put dolazim sa svojim na Slickovima, Gewindama nadam se, i barem boljim pločicama...
Mikka ima MPS-a sa takvim chipom da je brzi od BMW.a 335i po ravnom, D2 gewinde itd.
Tako da ako M3 u istom setupu kao MPS nebude brzi, kupit cu si MPS:laugh:
Ali nartavno to je nemoguce
Ovih mojih 1:49 je napravljeno bez guma, kočnica i sa stock ovjesom i naravno u drugom krugu kako sam izašao na stazu i to je to...
Recimo LAF-ov M3 bi odvezao 1:45 bez problema
A kakav je taj Lafov e36 325i? Pise sporiji od Kajze za sekundu...? Jel do vozača ili?
Ima Mikka solidno slozen auto,ali nije to nista extra,druga mapa,D2 gewinde i hebene gume.
Chip i gewinde skupa su cca 1000 eura,dakle nije ulog za past na dupe.
Ti takoder imas mota za volanom,imas prakse na Grobniku,i sa svojim autom vjerujem da ces bit opako brz.
Bit ce napeto pogledat sljedeci track day :pimp:
Ja sam sa tim 325i napravio 1:55.200, M50 325i, usis, ispuh, Weitec ovjes, antiroll, E46 M3 prednje kočnice, 17" i loše zadnje gume...
Taj auto bi trebao kada se stave slickovi i složi se doziranje kočnica i poigra se sa setupom zadnjeg kraja barem 1:52 odvesti... Ovih 1:55 sam napravio u prvom krugu i izasao van
grobnik = gume:msn-wink:
ja sam jucer vidio sto znace gume na grobniku. vec u prvom zavoju je auto totalno understerao i znao sam da od tog trackdaya nece biti nista. nije bilo zavoja gdje se nisam borio s autom. toyo t1s je takvo sranje da to svijet nije vidio. eagle f1 majka za kombinaciju track/street:notworthy:. uglavnom, te gume i lose raspolozenje = frula. na kraju sam ih ispilio do kraja uz jos malo drndakovog burnouta.
uz to textar plocice su se zdimile odmah dok oem jako dobro podnose tu stazu.
slovenac koji vozi trke kaze da se sa slickom dobije bar 5sec. naveo mi je i neke usporedbe no zaboravil sam.
uglavnom, vise necu ici trgati auto na grobnik.:no: zbog velike brzine i snaznog gripa to je cisti destroy za auto.
ali kako god, Kajza se vozi Strava na stazi, ovako kad pocne filozofirat oko nekih sitnica, nemogu to spojit sa osobom koja vozi onako dobro M3:laugh:... i Bokove radi na 100+ km/h, ne namotava auto... Sve pohvale!
Ono sto sam ja malo cituckao po stranim forumima, ljudi koji cesto idu na track su se slozili da su TOP 3 cestovne gume za to:
- Michelin Pilot Sport 2
- Continental Sport Contact 2
- Bridgestone Potenza RE050A