-
Ovo je postao sataraš sarma forum...
Smatram da je ovaj forum postao pre glomazan i pre opsiran za normalno pregledavanje
1. dodjes na forum a nisi bio recimo jedan dan vec te ceka 300-400 novih postova
dok ti to pregledas treba ti ohoho!
2. nitko nikog nije pito da se obrise account pri spajanju dva foruma, to je bio gotov cin
3. nemam nista protiv juga i sjevera, i ikakvog jedinstva, ali sad od dva recimo normalna foruma
dobilo se glomazno selo, onako je to bilo leđero i po meni osobnije...
Time zelim predloziti da se dopusti brisanje accounta sa foruma! mislim da bi brak trebao biti
institucija u kojoj vrijedi dok nas smrt ne rastavi... a ne forum...: II
znam da moderatori to mogu, ako mogu bananati account,
ovo nisam napisao zato sto sam problematicni clan foruma, nego zato sto mi je do**** citat svaki dan po
300-400 novih postova i to sve pratiti na tako opsiran nacin... nitko me nije pitao, samo jednom iz vedra neba
spajaju se dva foruma u jedan mega bmw forum Hrvatske
a da pri tome nije dopusteno brisanje accounta smatram da su clanovi zakinuti...
DIKTATURA :banned[1]:
-
Re: Ovo je postao sataraš sarma forum...
to sam i ja promjetio.... + milijun ljudi bez imena i prezimena....
-
Jednostavno prestani posjecivati forum, tko ti to brani?
-
Quote:
Originally Posted by
antezrilich
to sam i ja promjetio.... + milijun ljudi bez imena i prezimena....
http://www.youtube.com/watch?v=-lvlTB9sj0s
salu na stranu,..ako ne zelis da tvoj profil ostane na forumu pobrisi osobne podatke iz njega i ostat ce prazan profil i banan,..jedino se nemoze uklonit sto si pisao jer kad bi se to uklonilo vjerujem da znas kakva bi zbrka nastala u forumu,..pogotovo ako bi se i teme zapocete od tebe brisale
-
onda imamo 4 milijuna nepročitanih postova,si ti lud? :laugh::laugh::laugh: ma divno je to ko europska unija,a mi ćemo i dalje ko i cijeli naš narod i dalje šutit i trpit. pa nije tako strašno. dok se ne počne naplaćivat svako logiranje na forum!
-
Zvuci kao da ti je posao da moras procitati svaki post, pa citaj samo ono sto te zanima, iovako ionako su na oba foruma bile vecinom iste teme, svasta
-
Bože mili, ko da vas neko tjera čitat forum. Jednostavno ga ne otvaraš više i dobro.
A isto tako postoje mnoge funkcije foruma koje ti olakšavaju da čitaš samo ono što te zanima... :cmf
-
I ja se slažem da je postao preglomazan,jbga vlasnici tako odlučili,a pročitam kaj me zanima i to je to.
-
Ja ih čistim na sljedeći način:
Otvorim ono što me zanima u novim tabovima i kad završim s pregledavanjem, opet klik na "What's New" karticu i ispod nje klik na "Mark Forums Read" (podforume u kojima su teme koje nisam gledao označi kao pročitane) i počisti brojač novih postova, dok se opet ne počne pisati.
-
Quote:
Originally Posted by
antezrilich
onda imamo 4 milijuna nepročitanih postova,si ti lud? :laugh::laugh::laugh: ma divno je to ko europska unija,a mi ćemo i dalje ko i cijeli naš narod i dalje šutit i trpit. pa nije tako strašno. dok se ne počne naplaćivat svako logiranje na forum!
matematika ti i nije jaca strana :laugh::laugh::laugh:
ako se postovi obrisu kako mozes onda imat vise neprocitanih,..mozes imat samo manje
-
pročitaš kaj te zanima, nije potrebno čitati baš sve. osim toga ja mislim da je ovo dobra ideja, a ne
da smo raštrkani na sve strane.
-
ja sam uvjek mislio da je problem kad te nema 2 dana na forumu i onda dođes i nemas sta procitati.....
-
Quote:
Originally Posted by
Suki
ja sam uvjek mislio da je problem kad te nema 2 dana na forumu i onda dođes i nemas sta procitati.....
meni je problem sto skoro niko nista ne pise pametno pa onda iz dosade moram tjerat zajebanciju di god mi nesto padne napamet,..al eto u sat vremena padne nekad po 5-6 postova,..aa nekad ima dana kad u pol sata se u nekoj temi ispise 15 stranica (npr m5 ili 518..modelatori,..bageri,.garaze)
-
volim proc sve jer me dosta toga zanima, dok procitas naziv teme ne znas dosta toga o tome dok ne otvoris...
pa otvorim...
mogu ja ne doc na forum i ne otvarat ga ali.... onda mi ostaje problem sa googlom
smeta me da tko god googla moze citat sta se pise po forumu, cak i da promjenis ime i prezime ostaje u googlu trajno u trazilici...
osobno ne zelim da netko tko nije clan foruma da cita sta sam pisao i da gleda slike mojeg auta...
imao sam neugodnosti preko interneta, cak sam isao prijavit na policiju... smeta me to kad te netko kod googlovanja ima citat i gledat nesto sto zelis da ne ide svukud...
ili da se dopusti brisanje profila clanova uz uvijet da ostaju postovi al da pise guest je pisao...
ili da forum bude zatvoren za non usere.. da uopce ne mogu citat ista ako nisu registrirani... pa ja necu posjecivat forum
-
Neregistrirani korisnici mogu gledati samo oglase.
S tim da je ime i prezime korisnika zaštićeno, ne piše mu ime i prezime nego su stavljene zvijezdice, tako da se ne moraš bojati.
Ma da ima registriranih i to dosta koji se nisu predstavljali, a rade recimo u policiji pa nas prate :laugh:
Šalu na stranu... Otkad je forum spojen, ne mogu staviti više videa sa Youtubea u jedan post, mogu samo jedan stavit po postu, a to mi se ne isplati.
-
svaka cast administratorima, neregistrirani ljudovi ne vide ime i prezime clanova,
evo pitanje, jel se moze promjenit nickname?
-
Quote:
Originally Posted by
zelkero
svaka cast administratorima, neregistrirani ljudovi ne vide ime i prezime clanova,
Može, pošalji PM adminu Interceptoru.
-
Quote:
Originally Posted by
zelkero
nickname ne !
-
Quote:
Originally Posted by
BmwwmB
nickname ne !
Može se, meni je Ceptor promijenio.
I e36byskladistar se preimenovao u CINDRA.
-
Quote:
Originally Posted by
BmwwmB
nickname ne !
slab si supermod :msn-wink: ...sve se moze kad se hoce
-
Quote:
Originally Posted by
Ian e36
slab si supermod :msn-wink: ...sve se moze kad se hoce
u pravilniku foruma stoji da se nick ne moze mijenjati, e sad ja ovdje govorim o pravilniku za druge stvari necu ulaziti.......
-
hvala javit cu se... e pa onda je to super kad drugi ne mogu citati, znaci to je poboljsano sjedinjenjem :drunk[1]:
-
Meni se pak čini da su se kriteriji registracije na forum u zadnje vrijeme drastično srozali.
Vidim da po forumu iskaču kojekakvi 'članovi', bez normalnih podataka, pravog imena i prezimena (ako je uopće ikakvo i navedeno), nesuvislih korisničkih imena (npr. ždhc2uw7), sa 0 postova, bez ikakvog normalnog predstavljanja itd...
Nije da me sad to neizdrživo smeta, ali smatram da je nakad bilo više reda.
Npr. maloprije mi se na PM obrati ovaj član na stranom jeziku:
chwdp
Status
BMW početnikRegistriranApr 2012Postova0Ime i prezimeMarLokacijakrakowVozilo525
Ovaj je još i dobar, kakvih sam vidio.
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Meni se pak čini da su se kriteriji registracije na forum u zadnje vrijeme drastično srozali.
Vidim da po forumu iskaču kojekakvi 'članovi', bez normalnih podataka, pravog imena i prezimena (ako je uopće ikakvo i navedeno), nesuvislih korisničkih imena (npr. ždhc2uw7), sa 0 postova, bez ikakvog normalnog predstavljanja itd...
chwdp
Status
mozda trazi muske prostitutke za poljsku i cesku :laugh::laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
chwdp
Status
Nebi bilo zgorega da admini malo bolje to kontroliraju. Pravila foruma, točka 1.5
1.5.
Svi korisnici foruma su dužni ispuniti profil točnim podacima (ime, prezime, lokacija). Administratori zadržavaju diskrecijsko pravo deaktivirati korisnički račun bilo kojeg člana ukoliko posumnjaju na točnost unesenih podataka!
-
Quote:
Originally Posted by
igi-zg
Nebi bilo zgorega da admini malo bolje to kontroliraju. Pravila foruma, točka 1.5
1.5.
Svi korisnici foruma su dužni ispuniti profil točnim podacima (ime, prezime, lokacija). Administratori zadržavaju diskrecijsko pravo deaktivirati korisnički račun bilo kojeg člana ukoliko posumnjaju na točnost unesenih podataka!
mozda bi im se olaksao posao da uvedu neku opciju kao pokraj profila da imas za prijavit tog clana i razlog
-
Dakle, ajmo redom:
1. Clanovi bez imena i prezimena su oni koji su importirani s AK BMW foruma, a jos nisu posjetili ovaj forum. Zbog nacina na koji je koncipiran ImpEx (vBulletinov softver za migraciju bazi podataka), svi korisnici nakon migracije kada se prvi put logiraju na novi forum, moraju POTVRDITI ispravnost importiranih podataka, nakon cega se oni pojave u profilu. Stavio sam i obavijest koju su dobili svi korisnici cim otvore forum. Dakle, imajte strpljenja, a oni koji ne budu vise posjecivali forum, necemo im zamjeriti sto nemaju unesene podatke...
2. Oni kojima je previse novih postova na forumu neka koriste ovu opciju: http://www.bmwautoklub.hr/forum/show...riranje-foruma Ukoliko im je i dalje to problem, neka popiju dvije kratke prije logiranja na forum ili neka kupe drugu marku auta ciji forumi nisu toliko popularni pa tamo nadju svoje mjesto pod suncem. Napokon zivimo u slobodnoj i demokratskoj drzavi, pa svatko ima slobodu izbora.
3. Svi korisnici mogu u svakom trenutku bilo kojem od Administratora poslati PM i prijaviti bilo kojeg drugog clana s foruma uz obrazlozenje zbog cega smatraju da doticni krsi neko od pravila foruma i biti ce poduzete adekvatne akcije.
Lijep pozdrav.
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
chwdp
Status
Taj korisnik spada u grupu "Users awaiting E-mail confirmation". Dakle, nije jos kliknuo na verifikacijski link u mailu da bi mu se aktivirao account. To sam upravo rijesio tako sto sam kompletno onemogucio pregledavanje foruma i koristenje PM-a toj korisnickoj grupi. Molim te proslijedi mi njegov PM.
Ubuduce molim sve clanove da ukoliko imaju primjedbi ili komentara neka se obrate nekon od Administratora ili postave thread u za to pripadajucoj kategoriji, a ne da revoltirani stavljaju razocarane postove na forum nakon sto taj problem ignoriraju "zadnje vrijeme"!
-
sto se mene tice moze lock, moze i promjena naslova threada... sve je korektno izreceno :lock:
-
neka stoji ako bude jos primjedbi vezanih za ukus sarme i tako to :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Suki
neka stoji ako bude jos primjedbi vezanih za ukus sarme i tako to :laugh:
:laugh: zadnja sarma sto mi je majka spremila ono bila da oces svaki dan!:baby:
-
budemo i mi sredili forum da ga hoces svaki dan :msn-wink:
-
¨svaki dan i je sve bolji. to što su svi malo sarkastično humoristični je normalno,al znam puno ekipe uživo sa ovog foruma i totalno kul ekipa,za ponijet ih doma mami pokazat... :hunter[1]: :eekout[1]:ovo je sad malo đumbus,al kroz neko vrijeme će to opet leć na svoje,nadam se i vratit će se sve u normalu (možda i dnevno 500 nepročitanih postova postane normalno.) al fora je sad,ima puno novih tema, novih ljudi, ko kad se u nekom selu otvori novi šoping centar.: II
-
dovoljno je pogledati statistiku koliko dnevno ljudi posjeti forum i koliko ih bude u jednom trenutku na forumu....nedaj boze da svi napisu samo po jedan post danas...
sta se tice nosenja nekih kuci za pokazati ih mami treba biti oprezan jer ima ekipe sta gotivi milfare a bogami ima onih ''sta peglaju tinejdžerke po 3 sata'' tako da ako neko ima mladu sestru treba biti pogotovo oprezan....
-
Quote:
Originally Posted by
Suki
dovoljno je pogledati statistiku koliko dnevno ljudi posjeti forum i koliko ih bude u jednom trenutku na forumu....nedaj boze da svi napisu samo po jedan post danas...
sta se tice nosenja nekih kuci za pokazati ih mami treba biti oprezan jer ima ekipe sta gotivi milfare a bogami ima onih ''sta peglaju tinejdžerke po 3 sata'' tako da ako neko ima mladu sestru treba biti pogotovo oprezan....
neki imaju i mlade zenice :laugh::laugh::laugh:
nego on topic,..
nesto je receno da se novim korisnicima otvara forum tek nakon predstavljanja,..ocito nije tako u praksi jer vidim da neki prvi post upucuju u drugim temama
-
Quote:
Originally Posted by
Mario85
nesto je receno da se novim korisnicima otvara forum tek nakon predstavljanja,..ocito nije tako u praksi jer vidim da neki prvi post upucuju u drugim temama
To su korisnici koji su importirani s AK BMW foruma. Oni su imali drugaciju politiku registracije i drugacije poslozene korisnicke grupe. Konkretno, ovaj "novi_korisnik" se registrirao prije pola godine...
-
Sale, jel znaš možda zašto se samo jedan video sa Youtubea može stavljati u jedan post, a ne više?
-
moram javno pohvaliti kolegu administratora Interceptora sto je uljudan i korektan covjek
izlazi u susret i rjesava probleme, dobro pise gore "pater familias" : II
-
Quote:
Originally Posted by
marac82
moram javno pohvaliti kolegu administratora Interceptora sto je uljudan i korektan covjek
izlazi u susret i rjesava probleme, dobro pise gore "pater familias" : II
ma offtopičar neki,gle broj postova... :laugh::laugh::laugh: neka,neka,treba tako! jbt prva stranica pokude,sad samo pohvale... :notworthy:
-
Quote:
Originally Posted by
Brunos
Sale, jel znaš možda zašto se samo jedan video sa Youtubea može stavljati u jedan post, a ne više?
Zato jer je nakon upgrade-a uvedena opcija za limitiranje videa po postu koja je po defaultu = 1. Sad sam povecao na 5.