Re: Qoute-anje i reply-anje!
To sam i ja puno puta briso dobro je Drobi rekao u qutanj samo pobrišite link na sliku,tekst ostaje a slika ne.
Drobi:thumbsup:
Na Imageshacku koristite opciju 'message board' da nebudu slike prevelike.
Hajmo ovdje napravit jedan BUMP, pa da još jednom pročitate ovo, HVALA!!
doslo nesto novih clanova pa evo jedan bump
U zadnje vrijeme se opet cesto quota-ju slike!
BUMP
..eh..ja sam krivac za ovaj bump...;)
nego jedno pitanje.....zar nije ovakav slucaj.....ako se postavi nekoliko istih linkova slike...koliko se meni cini ta slika se ucitava samo jedanput...a ne toliko puta koliko ima tih linkova....
ak je to tocno...onda ovaj thread nema smisla...;)
idem probat negdje
Quote:
Originally Posted by
Blento
..eh..ja sam krivac za ovaj bump...;)
nego jedno pitanje.....zar nije ovakav slucaj.....ako se postavi nekoliko istih linkova slike...koliko se meni cini ta slika se ucitava samo jedanput...a ne toliko puta koliko ima tih linkova....
ak je to tocno...onda ovaj thread nema smisla...;)
idem probat negdje
u krivu si,stavi istu sliku 50 puta i svaki browser ce ti je ucitati 50 puta :thumbsup:
Quote:
Originally Posted by
bajz13
u krivu si,stavi istu sliku 50 puta i svaki browser ce ti je ucitati 50 puta :thumbsup:
Potpis na ovo:thumbsup:..stvarno treba pripaziti na qutanje...
Da se ne pretjerujemo. Naša je zamolba, odnosno admin/moderator tima da se slike ne kvotaju, ako nije problem ajmo to ispoštivati.
Unaprijed zahvalni !
Za novije clanove jedan bump
ovaj član Devil, svako par dana kad otvorim Tapatalk, njegovih 30 pozdrav postova. [emoji102]. Nitko drugi ne sipa tako pozdrave, kao neki "spam".
Quote:
Originally Posted by
Lovre
ovaj član Devil, svako par dana kad otvorim Tapatalk, njegovih 30 pozdrav postova. [emoji102]. Nitko drugi ne sipa tako pozdrave, kao neki "spam".
A jel ti smeta ti obrisi a skuzit ces kad ti bude falilo postova
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Kako misliš falilo postova? Pojasni.
Kad si novi negdje nemos uci s ja sam bio na onom novom registriran i sad kad se opet vratilo na stari sve nas izbrisali
To može izgledati kao nabijanje postova ali ja bih prije rekao drugačije.. Budući da se jako malo članova javlja na te početne postove novih članova ja nemam ništa protiv da to, umjesto nas koji nismo previše aktivni, radi Devil ili pak bilo tko drugi.. Bilo bi ružno da se netko prijavi na forum a da mu na 1. post nitko ne odgovori...
Quote:
Originally Posted by
Lambda
To može izgledati kao nabijanje postova ali ja bih prije rekao drugačije.. Budući da se jako malo članova javlja na te početne postove novih članova ja nemam ništa protiv da to, umjesto nas koji nismo previše aktivni, radi Devil ili pak bilo tko drugi.. Bilo bi ružno da se netko prijavi na forum a da mu na 1. post nitko ne odgovori...
Da, samo se taj podforum ne zove "Pozdravi dobrodošlice novim korisnicima" nego "Predstavljanje novih korisnika".
I cilj je jasan. Na dosta foruma se predstavljanja odmah ključaju baš zbog toga. Dizanja svaki dan par desetaka tema.
Quote:
Originally Posted by
Devil
Kad si novi negdje nemos uci s ja sam bio na onom novom registriran i sad kad se opet vratilo na stari sve nas izbrisali
Dosta ti je i 15 postova, ati imas vec 115 ako ti je samo to bitno ;)
Ma da, ne treba pretjerivat, ali isto tako ne možeš reć da je nepristojno pozdravit nove na forumu[emoji6]