Pozivaju se Dalibor, Rimac i ostali članovi kluba...
Dakle kao sto u naslovu stoji, pozivaju se svi članovi kluba čiji auti nisu bili na Kalendaru prošle godine da dodju u nedjelju na lokaciju i vrijeme koje će Big D navesti u postu iza mene, da se poslikaju auti za kalendar 2010.g. Molimo da auti budu oprani i čisti..Dalibora ćemo zamoliti da opet dovede L7, a Rimca za X6...Ostali članovi kluba koji misle da trebaju doci na taj mini photo meet neka dodju. Bolje je da se najdete sto ranije jer mrak brzo pada.
Bigi ajmo sa detaljima....thread je sticky do daljnjeg:msn-wink:
Re: Pozivaju se Dalibor, Rimac i ostali članovi kluba...
Jebote, već sam se usr'o... Mislio sam da je neka tjeralica raspisana :laugh:
Ok, dolazim (ako subota ne bude pre ekscesivna :drunk[1]:) :laugh:
Ovak, ja dolazim u Zg u petak ujutro,imam nešt poslovno za riješiti i do podneva sam gotov najkasnije, ostatak dana sam frei. U subotu sam u Sloveniji na Racelandu cijeli dan, u nedjelju sam u Zagrebu. S Begom sam se već nešto dogovarao za petak, to još trebam potvrditi.
Iskreno, nemamo baš puno vremena, tak da bih ja umjesto mini meeta i ispijanja kava rađe da se nađem sa svakim ponaosob na lokaciji gdje se dogovorimo i da udrimo fotke.
Da bi fotkali vani, vrijeme treba biti lijepo, ako će biti loše, idemo u garaže, onda nije bitno ni dali fotkamo po danu ili noći. E da, ovo nije neki ekskluzivni photosession by ja, bilo bi mi drago da se pojavi i npr. Stole koji radi bolesne fotke, pa da se eventualno podijelimo.
Molio bih i malo prijedloga za lokacije, je da sam ja u Zagrebu svako malo, ali ipak ste vi tam domaći i znate bolje kaj izgleda dobro. Jasno, lokacija nije samo takva, grdo je ak je sunčani dan, a pada sjena s kontra strane itd., lokacije bi trebale biti čiste, bez drugih auta, nešt urbano (npr. kakva moderna zgrada u pozadini), ili neki retro-elegantni kraj (Medvedgrad, Dalibor je fotkao L7 na trgu Sv. Marka, ali ne znam trebamo li tamo kakve dozvole za fotkanje, da nas ne gnjavi osiguranje). Velim, u petak sam poslije 12 (vjerojatno i prije, ali to nemrem garantirati) slobodan, nedjelja sam do cca 18 također slobodan. Kaj se mene tiče, u ovome threadu možete navoditi malo lokacije, tko bi došao i tak. Ajde please, da sredimo taj kalendar kak spada.
Quote:
Originally Posted by
Foler
Dakle kao sto u naslovu stoji, pozivaju se svi članovi kluba čiji auti nisu bili na Kalendaru prošle godine da dodju u nedjelju na lokaciju i vrijeme koje će Big D navesti u postu iza mene, da se poslikaju auti za kalendar 2010.g. Molimo da auti budu oprani i čisti..Dalibora ćemo zamoliti da opet dovede L7, a Rimca za X6...Ostali članovi kluba koji misle da trebaju doci na taj mini photo meet neka dodju. Bolje je da se najdete sto ranije jer mrak brzo pada.
Bigi ajmo sa detaljima....thread je sticky do daljnjeg:msn-wink:
Dobro, mogu doci opet s L7 iako mislim da 760 li, 745 Li ,850i,su posebno atraktivni za kalendar....
Sa mora imam vec mnogo slika doticnih auta, mozda bi se i to moglo iskoristiti..
U svakom slucaju neka se odredi vrijeme i mjesto kako bih mogao naruciti ljepo vrijeme..:laugh:
bilo bi dobro da imamo na kalendaru 850
Dalibore, L7 je izuzetno rijedak i poseban auto, nešt najbolje što je BMW nudio u to vrijeme. Ostale sedmice su lijepe, ali ova je raritet. E31 je isto krasan auto, mogli bi možda nešto i s njim iskemijati.
Quote:
Originally Posted by
Big D
Dalibore, L7 je izuzetno rijedak i poseban auto, nešt najbolje što je BMW nudio u to vrijeme. Ostale sedmice su lijepe, ali ova je raritet. E31 je isto krasan auto, mogli bi možda nešto i s njim iskemijati.
Nije problem za 850 i E31 jer je nedavno potpuno ureden, polakiran, itd..
Jedino ne mogu voziti vise auta u istom trenutku, mogu organizirati kaskaderke da za tu prigodu dovezu auto..dakle potrebno je da se kazu zelje kako bih to mogao organizirati...
Možemo dogovoriti jedan auto za petak, drugi za nedjelju, ili oba u jednom danu, ali na drugim lokacijama. Kaj se ženskih modela tiče, mislim da bolje ne, fokus je na autima i volio bih da nema digresija u kalendaru.
Druga je stvar ako ćemo fotkati koji auto u pokretu, pa vlasnik vozi svoj suto, ja visim iz gepeka Lancie, a netko ju mora voziti.
Mate, postoji li ikakva šansa da dofuraš oba X-a, bomba bi bili na jednoj fotki. Znam da su to sad već muzičke želje, ali pitam...
Quote:
Originally Posted by
Dalibor-Zg
Nije problem za 850 i E31 jer je nedavno potpuno ureden, polakiran, itd..
Jedino ne mogu voziti vise auta u istom trenutku, mogu organizirati kaskaderke da za tu prigodu dovezu auto..dakle potrebno je da se kazu zelje kako bih to mogao organizirati...
Ja se javljam da dovezem 850i. U taj auto sam se zaljubio čim sam ga prvi put vidio i volio bi napraviti đir u njemu :to_become_senile[1].