Re: !!!! Prelazak sa vb5 verzije na vb4!!!
Quote:
Originally Posted by
bemvejac
Pozdravljam povratak:clap:, ono je bilo sranje:a116:
+milju
Quote:
Originally Posted by
dule977
Osim ponekog usporavanja u radu bas nikakvih problema nisam imao ni sa starim forumom.
Ako pod poneko usporavanje misliš da su se stranice otvarale po minutu-dvije, onda ni ja nisam imao problema. :)
Minutu dvije...to nisam imao nikada.
Zadnjih dva tjedna sam imao situacije da forum povremeno nije radio, ali kada je radio stranice su se uglavnom normalno ucitavale...nesto malo sporije nego uobicajeno.
Ono sto sada vidim je to da nema mase tema, clanova i forum je zamro...vidim uglavnom teme iz 2013,14,15 u kojima je sve receno...trebat ce valjda neko vrijeme da se forum "probudi".
Isto tako dizajn predhodnog foruma mi je bio ljepsi.
Pa meni je po par minuta znalo trajat otvaranje stranice, doslovce sam znao kliknuti na link, otić na drugi site ili nešto radit pa provjerit da li se otvorilo nakon nekog vremena. Nije uvijek bilo tako ali nije baš ni rijetko...
Quote:
Originally Posted by
Brain32
Pa meni je po par minuta znalo trajat otvaranje stranice, doslovce sam znao kliknuti na link, otić na drugi site ili nešto radit pa provjerit da li se otvorilo nakon nekog vremena. Nije uvijek bilo tako ali nije baš ni rijetko...
Upravo ovo:laugh:!
Quote:
Originally Posted by
mario340i
Sada leti....: II
Kao i svaki BMW :)
Ma sad je drugi forum, šusa ko ludo, instantno otvara...
E samo sam jedan "bug" pronašao, kad kliknem na forum ode mi na ovu adresu: http://www.bmwautoklub.hr/forum/forum
I baca: "Page not found" onda moram maknut jedan "forum" ovako: http://www.bmwautoklub.hr/forum/
...i onda se otvori normalno.