Dečki Čolak je vozio tog MPS-a i kaže da ide bolje od njegovog 335i, a M3 se muči sa njim....
Ova diskusija će se moći nastaviti kada ja dođem sa svojim M3 na stazu na slickovima i malo boljim pločicama...
Do tada uzivajte....
Printable View
Dečki Čolak je vozio tog MPS-a i kaže da ide bolje od njegovog 335i, a M3 se muči sa njim....
Ova diskusija će se moći nastaviti kada ja dođem sa svojim M3 na stazu na slickovima i malo boljim pločicama...
Do tada uzivajte....
Afaik ovaj MPS je bio na valjcima tako da si ipak ti koji naklapaš. Što se tiče vremena na stazi vraćamo se natrag na ono tko vozi auto. Nije nikakva tajna da ovi koji slažu track aute ne vole BMW jer dobivaju slabije rezultate za više para (usporedi samo razliku u cijeni između standardnog Ma u CSLa u E46ici). Jedno što si sa serijskim BMWom već relativno brz, dok bi Mazda 3 koja nije MPS tamo smetala valjda i onom Pajeru za izvlačenje.
Oko vremena se natežu smo oni koji nikad nisu vozili (ni Grobnik ni neku drugu pistu) jer ne znaju koje sve sitnice i u kojoj mjeri na njega utječu.
nije mi jasno zasto uopce rasprava ko je brzi ???
kad bi ima 1000000kn viska ja bi bia najbrzi na grobniku
nije sve u lovi.
Za grobnik je jako bitno imati auto tvrd ko kamen, sa standardnim ovjesom i cestovnim gumama ne moze se ganjati vrijeme.
Recimo ja sam sa ladom 1200 iz 1972 godine sa nekih 180ks i STANDARDNIM kocnicama, ali sa slick gumama i lotusovim amortizerima radio vrijeme 1:53 - 1:54 na grobniku.
Ufff...zaboravija san na ovo.
Ček vi meni hoćete reć da načipana Mazda MPS odere serijskog 335i po ravnom???Krasno.
2 Buric: Na kakvim valjcima?U Hr?Onim koji daju konja koliko vlasnik želi?Super opet :D .Shvaćam da sitnice znače, zato sam i očekiva da bi jedan M3 treba bit daleko ispred ostalih auta za ''smrtnike''.