-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Oglašena cijena je 22.773 €, a u tekstu piše "Cijena vozila je 22.773 € ( bez PDV-a ), Dovoz i davanja po dogovoru"
Koliko bi ja platio kao kupac auta na kraju?
-
Quote:
Originally Posted by
marinxe
Meni je taj 4gc baš pogođen auto, coupe linija, 5 vrata, praktičan, a opet skladnog dizajna
Slažem se.
I slažem se da ne pita M paketu ako je u dobroj opremi
-
Quote:
Originally Posted by
golub83
Oglašena cijena je 22.773 €, a u tekstu piše "Cijena vozila je 22.773 € ( bez PDV-a ), Dovoz i davanja po dogovoru"
Koliko bi ja platio kao kupac auta na kraju?
Nađeš taj auto na mobile.de i dodaš cca 3000 EUR dodatno za prijevoz i davanja. Imaš najtočniju cijenu.
-
Ne znam koliko se vidi sad kad je aukcija završila od fotki i teksta:
https://www.catawiki.com/en/l/824530...-km-37203-1997
Probao sam do 11.500 €, ali nije zadovoljena još ni reserve price, a dvojica su se takmičila od 8.000 do 10.500 zadnjih 10 minuta, pa sam se ja uključio.
Transport iz Torina zasigurno oko 800, uvoz oko 800 i fee za catawiki je 9% od cijene, dakle tu smo na skoro 14.500 € pred registraciju.
No, 320i coupe plavi s bijelom kožom s 37.000 km od 1. vlasnika i očito u 1. laku (underbody kako izgleda da ne spominjem), fakat je unicorn na tržištu. Misli li netko da sam trebao ići dalje? :D
-
A da kupiš neku dobru bazu i Ides ga sredit ..nakupi se toga..blizu te cifre
A ko može platit tu mizernu kilometrazu..da bar nije uvoza i td..
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
-
Da, pa i ti budeš sa svojima valjda završio na takvoj cifri, a kilometraža se ne može mjeriti.
Jebiga da, bilo bi malo više želje da je bliže, a bome im je i provizija neskromna.
-
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Da, pa i ti budeš sa svojima valjda završio na takvoj cifri, a kilometraža se ne može mjeriti.
Jebiga da, bilo bi malo više želje da je bliže, a bome im je i provizija neskromna.
Da, o tomu ti govorim..
-
Imaš sreće što to nije prošlo. Taj auto ne vrijedi 15k, možda da je Clubsport. Ovako; nema šanse.
Radije pošten 328 s 150tkm nego ovo.
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Imaš sreće što to nije prošlo. Taj auto ne vrijedi 15k, možda da je Clubsport. Ovako; nema šanse.
Radije pošten 328 s 150tkm nego ovo.
Složio bih se. Jednostavno 2.0i meni ne vrijedi te novce bez obzira na kilometražu
-
Na mobile.de trebutno postoji samo jedan 320 i to limo u tom rangu kilometraze i cijena je oko 15...
Kilometraza puno toga mijenja...
-
Taj auto vrijedi 15k samo Peri i mozda ovoj dvojici trojici koji su jos bidali do kraja.. meni 320i bez opreme ne vrijedi ni 6k, pa da je i sa 500km.
Sto kolega gore kaze, radije 328i sa 150tkm nego ovo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Da, oglasnici online ukazuju na više/visoke cijene. No, mnogi od tih oglasa su APP. I ove procjene experata kod catawiki su nadobudne, pišu 19-21k za taj auto - to je previše
Ovdje su koštali stanje maltene novog auta i brojka na celeru, ali stanje je baš spektakl bilo. Vjerojatno sada više nije dostupno svih 86 slika. Takav 328i bi koštao preko 20.
Meni je to bilo vrijedno do oko 14, zato sam tu i stao. :D
-
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Takav 328i bi koštao preko 20.
Tako je, da nije popusen i da je odoli nov
-
Zar bi stvarno netko za e36 328 dao preko 20 k eura?
-
-
Da, bolje dat te pare za nov i30. Ili duplo za seriju 1, sa 3 cilindra?
-
Quote:
Originally Posted by
igi-zg
Zar bi stvarno netko za e36 328 dao preko 20 k eura?
Ljubitelj možda..cijene su poludile
-
Minimalna kilometraža i opće stanje koje je ostalo isto kao i prije 27 godina kad je auto proizveden se po meni ne mogu mjeriti s nikakvim kriterijima po pitanju motorizacije.
Znam da će većina reći da im više vrijedi 328i s pravih 150.000 km nego ovaj 320i, ali stanje i kilometri su nešto što je takvo ili nije takvo.
U cijenu ne ulazim, danas se ionako lupaju cijene za rabljene aute kao za manji stan u Zagrebu.
-
Ko god bi uzeo taj auto za 15k mislim da kad bi đir napravio bi se razočarao, s obzirom na plaćeno.
I što s njim? Ako ćeš ga koristit, u roku godinu dvije te čekaju sve standardne E36 biljke koje imaju ovi s 200tkm, voziš 2.0 bez opreme kojeg je "šteta" dirat ili nabijat kilometre. Sve skupa mi neka smisla.
Ako hoćeš garage queen isprsiš se i uzmeš M3/Clubsport/neki Individual.
Ako hoćeš vozit, uzmeš nešto uredno, i spremno za modifikacije.
-
Tko ima lovu nade m3 u eu ili ga naruci iz japana i cao. Zelio sam ja crveni m3e46 manual ali kad sam vidio koliko ima rroskova na vozilo iz japana brzo sam odustao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Istina je da je smisao kupnje 320i coupea s 37.000 km nategnut - jer ostaje pitanje mjesta upotrebe takvog auta. Ja si gledam Z3 coupe, pa mi je ovo bila zanimljiva alternativa, i rekao sam bidati do 10.000, pa sam otišao još 1.500 sjevernije. Gradski BMW za 3-4 tisuće km godišnje, za to je E36 coupe dobar, a po gradu mi ne treba 2.8 motor, niti neka oprema osim klime i podizača. U Z3 coupeu je to samo najmanja varijanta.
Ali točno je kad se kaže da ako se nedajbože dogodi neka ogrebotina ili neki gradski mali unfall, da bi žalost bila velika i da je takvoj vremenskoj kapsuli najbolje da se vozi u strogo kontroliranim uvjetima, kakav grad nije. No opet, bilo bi seksi. :)
-
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...utm_medium=ios
Sto kazete na ovo, meni vizualno jedan od zanimljivijih auta na trzistu. Motor i pogon moraju biti dobri ali pretpostavljam da je jako mala potraznja za slicnim autima pa ih zato nema….
Mozda se moze uzeti neki m2 ili rs3 za ovu cijenu ali opet nisu ni blizu slicni auti?
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Tko ima lovu nade m3 u eu ili ga naruci iz japana i cao. Zelio sam ja crveni m3e46 manual ali kad sam vidio koliko ima rroskova na vozilo iz japana brzo sam odustao.
Imas neku okvirnu cifru? Mene zanima zbog jednog drugog auta ali je vjerojatno prinjenjivo.
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Imas neku okvirnu cifru? Mene zanima zbog jednog drugog auta ali je vjerojatno prinjenjivo.
Također,planirao sam se uputit u tu pustolovinu pa svaki dodatan info bi bio super : II
-
Zašto Japanci uopće prodaju te aute s malo km nazad u Europu? Nisu im danas više u toj mjeri zanimljivi?
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Moram naci excel tablicu gdje sam imao kalkulaciju troskova pa posaljem
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Moram naci excel tablicu gdje sam imao kalkulaciju troskova pa posaljem
Hvala
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Hvala
Kako me pamcenje sluzi, 10% carina + 19/25% pdva po cijeni iz racuna ovisno carini li se u hrv ili njem.
Imas trosak aukcijske kuce i prijevoza, prijevoz je bio 2000€ tada prije par. God.
Imas jos ppmv ako nije oldtimer.
Citao sam i o problemima zato sto neki auti nemaju coc dokument za eu pa zna biti sexa
Ima i ona firma topclasic koja uvozi aute, a ima i par ljudi u zagrebu koji su uveli neke igracke treba se raspitati samo.
Mislim da mi je na kraju bilo jeftinije otic u englesku kupit auto i platiti sve nego dovesti iz japana.
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Kako me pamcenje sluzi, 10% carina + 19/25% pdva po cijeni iz racuna ovisno carini li se u hrv ili njem.
Imas trosak aukcijske kuce i prijevoza, prijevoz je bio 2000€ tada prije par. God.
Imas jos ppmv ako nije oldtimer.
Citao sam i o problemima zato sto neki auti nemaju coc dokument za eu pa zna biti sexa
Ima i ona firma topclasic koja uvozi aute, a ima i par ljudi u zagrebu koji su uveli neke igracke treba se raspitati samo.
Mislim da mi je na kraju bilo jeftinije otic u englesku kupit auto i platiti sve nego dovesti iz japana.
Jel i za DE 10% carina? Jesi se mozda raspitivao?
Ma znam za to, to se da odraditi na fakultetu.
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Jel i za DE 10% carina? Jesi se mozda raspitivao?
Ma znam za to, to se da odraditi na fakultetu.
za DE ti je 10% na cijenu auto plus shipping, i onda na to 19% MwSt.
-
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Istina je da je smisao kupnje 320i coupea s 37.000 km nategnut - jer ostaje pitanje mjesta upotrebe takvog auta. Ja si gledam Z3 coupe, pa mi je ovo bila zanimljiva alternativa, i rekao sam bidati do 10.000, pa sam otišao još 1.500 sjevernije. Gradski BMW za 3-4 tisuće km godišnje, za to je E36 coupe dobar, a po gradu mi ne treba 2.8 motor, niti neka oprema osim klime i podizača. U Z3 coupeu je to samo najmanja varijanta.
Ali točno je kad se kaže da ako se nedajbože dogodi neka ogrebotina ili neki gradski mali unfall, da bi žalost bila velika i da je takvoj vremenskoj kapsuli najbolje da se vozi u strogo kontroliranim uvjetima, kakav grad nije. No opet, bilo bi seksi. :)
Ili top model ili bacanje novaca.
-
Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...ontent=app_ios
Zanimljiva dorada [emoji1320]
-
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
For miata lovers with money[emoji23]
-
Quote:
Originally Posted by
marin2405
For miata lovers with money[emoji23]
Miata lovers with money gledaju nc 2gen sa Jackson racing kompresorom [emoji16]
-
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Slab sam ne E46 M3... I ja bi ga. I ostavio zauvijek.
-
Izgleda vrhunski, samo mi nikad nije lega latavi zvuk od S54, šta god da napraviš s ispuhom, zvuk je katastrofa.
-
Ljepši objektivno (meni je subjektivno i e36 draži ali to je stvar osobne prirode) jeste ali po meni tu staju prednosti u odnosu na e36 m3.
Ovaj je lakši, nema elektricnu pedalu gasa i s50 mi daje bolje zvuk, s54 mi nikada nije bio napet, nekako mi je previše kao da je auspuh šupalj :D
-
Meni osobno je e46 savršeni M3.
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Sudeci po cijenama novih modela 2.0d itd i opcenito ljepoti i izdrzljivosti ponude novog auta poceo sam sve vise biti misljenja da se bolje isplati dati te pare za ovo nego za neko novo smece..
Ali naravno svi imamo drugacija videnja a niti se dizeli i benz 4zyl mogu isporedivati s ovako necim..
Uglavnom shvacas me :laugh: