Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Certina
Paaa ak imas astona valjda si prosao ekonomsku igricu i ides samo kud ti se digne, ne moras u guzvu po neki stambilj[emoji14]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jesi bio kada u Monte Carlu po noći? Pogotovo ako je kakvo događanje...
Ne ideš ti po štambilj ali ideš u kockarnicu, u luku na jahtu i tako to a obično je gužva u takvim gradovima :D
Certina i ja o stajanju u gužvi a vi o parking mjestima i širini ulica...
Ne kužim to tvoje stajanje u gužvi?
Jel bi uistinu rađe stajao u gužvi u Fiat Unu nego u Rolls Royceu? Pa jbt...ja svaki dan stojim u gužvi sa CLS, koji ajde nije top top klasa, ali opet nije nit smeće od auta, i ako idem kamo u petak popodne po gradu troši 18-20 litara, i boli me kurac. A dok stojim u gužvi, je bolje u njemu nego u kakvom slabijem autu jer imam stakleni šiber, grijanje i ventilaciju sjedala, odličnu klimu, odličan zvuk, odlična sjedala. Ne slušam auto kako rokće jer nije dizel. Ne trza mi na svakom kretanju jer nema start stop... A i dok se gužva razbistri, opet imam 290 konja, a ne 90.
Osim financija, nema ama baš nikakvog nedostatka.
Quote:
Originally Posted by
Certina
Paaa ak imas astona valjda si prosao ekonomsku igricu i ides samo kud ti se digne, ne moras u guzvu po neki stambilj[emoji14]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jesi bio kada u Monte Carlu po noći? Pogotovo ako je kakvo događanje...
Ne ideš ti po štambilj ali ideš u kockarnicu, u luku na jahtu i tako to a obično je gužva u takvim gradovima :D
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Jel bi uistinu rađe stajao u gužvi u Fiat Unu nego u Rolls Royceu? Pa jbt...ja svaki dan stojim u gužvi sa CLS, koji ajde nije top top klasa, ali opet nije nit smeće od auta, i ako idem kamo u petak popodne po gradu troši 18-20 litara, i boli me kurac. A dok stojim u gužvi, je bolje u njemu nego u kakvom slabijem autu jer imam stakleni šiber, grijanje i ventilaciju sjedala, odličnu klimu, odličan zvuk, odlična sjedala. Ne slušam auto kako rokće jer nije dizel. Ne trza mi na svakom kretanju jer nema start stop... A i dok se gužva razbistri, opet imam 290 konja, a ne 90.
Pa naravno da bi u RR-u. Ili u X7.
Ili u bilo čemu tihom, udobnom i sa vrhunskim audio sustavom. Ali to isključuje Lambo, Ferkana itd. jer ako već imam toliko love onda bi tražio samo najbolje za određenu priliku.
To je i bila poanta...
Da imam Astona, parkirao bih ga nasred ceste uz upaljena sva 4 žmigavca i rješen problem. :D
Dajte meni samo onog poršea i ženi neku konu i svi sretni i zadovoljnim
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Ako godinu dana parkiraš CLS-a skoro da ćeš uštediti za neki polovni Ferrari :).
Quote:
Originally Posted by
Jordan
Ako godinu dana parkiraš CLS-a skoro da ćeš uštediti za neki polovni Ferrari :).
Već 3 godine, tako da imam za 1.5 ferraria.
Mondial :D
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ako su org. km i nije bio puno udaran vrijedi. Barem kao ulaganje za buducnost. [emoji16]
Naravno da cijena ide sigurno dole.
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Za te pare bi radije onog 328 automat cabria što je bio na njuškalu. I jeftiniji je.
Neoriginalni 2.5 za 10k€; možda da ima do 100k km i ne zahtjeva nikakvo ulaganje bar 6 mjeseci.