Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
peepe
Svakako dobra izjava, ali ... [emoji16]
Prvo, Ferrari kosta 150 ,200k €. Trosi ti 25l u takvoj guzvi.
Dok za 15t € imas fabiju ili forda, koji trose 5l. Jednostavno nema racunice. Zato si nikad i necu kupit Ferrari. [emoji16]
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
Molim vrati se 5-6 postova iznad i pročitaj moj post.
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Kakve veze ima koliki je auto za voznju gradom? Nikad mi taj dio nije bio jasan...
Mislim da je to fobija ljudi koji voze male aute pa misle da s bilo čim većim bi bilo problema.
Ja sam u 3 godine imao samo jednu situaciju di je uistinu bilo na knap...u ZG u Petrinjskoj, podzemna garaža u blizini policijske postaje. Parkinzi su uistinu mali...ali jebiga, sparkirao sam se i tamo :D
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Molim vrati se 5-6 postova iznad i pročitaj moj post.
Naravno da se zezam u svome postu.
I sadasnje auto mi ne trosi ispod 10l. I nikako nije za grad, ali ga ipak koristim.
Svi bi mi vozili F90 svaki dan, samo da se to moze prisutit.
NE radi mi irony meter danas :D
Ja baš danas napravio 80 km po gradu, prosjek potrošnje 14 litara. Al rađe sa cls nego sa fiat punto :D
Ja sam se prije 30ak postova borio sam ko lav da to pokusam objasnit. [emoji23]
To sta on gori, trosi, brekce, stekce, ne grije se, grije se.. to se sve rijesi na servisu. Samo je stvar novcanika. Nije to neki caterham da je mazohizam. Ljepse je stajati u guzvi s M5, nego sa 116d.
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
peepe
Naravno da se zezam u svome postu.
I sadasnje auto mi ne trosi ispod 10l. I nikako nije za grad, ali ga ipak koristim.
Svi bi mi vozili F90 svaki dan, samo da se to moze prisutit.
Ako E60 sa tim motorom troši 10 po gradu onda tvoj ide na 13-14.
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Mislim da je to fobija ljudi koji voze male aute pa misle da s bilo čim većim bi bilo problema.
Ja sam u 3 godine imao samo jednu situaciju di je uistinu bilo na knap...u ZG u Petrinjskoj, podzemna garaža u blizini policijske postaje. Parkinzi su uistinu mali...ali jebiga, sparkirao sam se i tamo :D
Ja vozim X5 po gradu, inače trenutno za posao vozim kamion po gradu i nemam problem sa gabaritima ali kad ti je auto jednako širok kao parking je problem [emoji16]
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Jeben mu ako meni zena nema problema po gradu sa x6 i sad sa a6 onda stvarno nezzz. Ja da iman para ko zna sta bi vozija. Ali sigurno bi bija neki mazohizam po mogucnosti F1 bolid i bolila bi me neka stvar. A ovako sad bi bija zadovoljan i sa caymanom kao od kolege klokana.
Quote:
Originally Posted by
bestiale
Jeben mu ako meni zena nema problema po gradu sa x6 i sad sa a6 onda stvarno nezzz. Ja da iman para ko zna sta bi vozija. Ali sigurno bi bija neki mazohizam po mogucnosti F1 bolid i bolila bi me neka stvar. A ovako sad bi bija zadovoljan i sa caymanom kao od kolege klokana.
Kvaka je velika koju ljudi ne kuže nije isto u gradu Pakracu koji ima 3 semafora i gradu Splitu ili Zagrebu
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Kvaka je velika koju ljudi ne kuže nije isto u gradu Pakracu koji ima 3 semafora i gradu Splitu ili Zagrebu
Koja je razlika?