Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Koje gluposti, zašto se nebi nešto isplatilo voziti svaki dan?
Da imam malo više para vozio bi svaki dan cls 63 amg iz 2009e ali s ubacenim 55 amg motorem.
Da imam srednje više para bi vozio taycana.
A da imam tolko para da ih nemogu izbrojit bih vozio F50. Svaki dan, boli te kurac.
Bolje da u guzvi sjedim u Ferrariju nego u skodi fabiji.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Koje gluposti, zašto se nebi nešto isplatilo voziti svaki dan?
Da imam malo više para vozio bi svaki dan cls 63 amg iz 2009e ali s ubacenim 55 amg motorem.
Da imam srednje više para bi vozio taycana.
A da imam tolko para da ih nemogu izbrojit bih vozio F50. Svaki dan, boli te kurac.
Točno to, znam lika koji svaki dan po gradu voza aston martin, kaže guštam, a taj auto je patnja po gradu jer je ogroman i širok i nizak ali njega boli tuki
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Kakve veze ima koliki je auto za voznju gradom? Nikad mi taj dio nije bio jasan...
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Kakve veze ima koliki je auto za voznju gradom? Nikad mi taj dio nije bio jasan...
Ja se po gradu vozikam u Toyoti Hilux,i uglavnom ne vidim problem u 5,2 m. Neki imaju više problema sa Tvingom🙄
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Spušten A6 je popriličan problem za vožnje po gradu, dug je poprilično da se možeš svugdje uvalit, penjanje po nogostupima ne dolazi u obzir, parkiranje na nos isto tako da ne ostavis branik na nogostupu... nije baš da nema veze.
Kolega hoce reci da je stvar u postavkama u glavi, ne u velicini auta, onaj tko hoce, lako nađe nacin da sve funkcionira bez greske, bila to voznja ili parkiranje, tko nece taj ima problem i sa Smartom.
Nikad se ne penjem po nogostupima ako ima vise od 3 cm, a na nos ne znam dal sam se 2 puta u zivotu parkirao osim na bocnom parkingu pod kutom...
Nije mi uopce jasno zasto netko ima ideju parkirat negdje na nos, niti je lakse, niti preglednije, niti lakse izac ako ti netko stane blizu, niti jedan + za parkirat nosom...
5ica bmw po zg nije problem. S klasa Lang je itekako.
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Jedna od boljih izjava u zadnje vrijeme, podržavam :-)
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
Svakako dobra izjava, ali ... [emoji16]
Prvo, Ferrari kosta 150 ,200k €. Trosi ti 25l u takvoj guzvi.
Dok za 15t € imas fabiju ili forda, koji trose 5l. Jednostavno nema racunice. Zato si nikad i necu kupit Ferrari. [emoji16]
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk