Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Nitko nije rekao da ne vrijedi te novce, samo da je nezanimljiv, sto i je.. da je originalan jos nekako al ovi pokusaji tuninga mu samo smanjuju ionako malu publiku..
Kakve pobogu veze ima tko je koliko ulozio u svoj auto? Ako imas dobru bazu i to volis samo nebo je granica..
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
Puno sam ulozio...to sta ja radim nije isplativo i zato moras bit ''lud''.
Ne kazem da je los ovaj auto,ali nije po mom ukusu...inace,svidja mi se e92
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
"nije po mom ukusu" su prave rijeci, sve drugo je debelo pristrano jer nema svatko isti ukus.
A ovo da li si lud ili ne, mislim da nikako nisi lud, bas naprotiv, radis ono sto se tebi sviđa i uzivas u tome, a znamo da uzivanje kosta.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Nitko nije rekao da ne vrijedi te novce, samo da je nezanimljiv, sto i je.. da je originalan jos nekako al ovi pokusaji tuninga mu samo smanjuju ionako malu publiku..
Kakve pobogu veze ima tko je koliko ulozio u svoj auto? Ako imas dobru bazu i to volis samo nebo je granica..
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Vlasnik je ulozio u ono sto se njemu sviđa, mozda bi i on za tvoj auto nasao xxx zamjerki a ti si hrpu novaca ulozio u ono sto se tebi sviđa, sve je to individulano.
Ja ne znam dal mi gledamo isti auto, ali ja ovdje ne vidim nista useljaceno...
Auto ima odlicnu boju (te frozen boje su mi najnapetije trenutno), ne mislim na boju nego efekt, plavi bi bio ljepsi :)
Ostalo je sve na mjestu, normalan auspuh, normalna visina, original unutrasnjost i izvana...
Uopce ne vidim ni naznaku seljastva...
Za razliku sta ekipa stavlja na aute po forumu i to se hvali...
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Nije mi jasno zasto ste zabrijali, to nije novi nego rabljeni auto u koji nakon kupovine treba ulozit, po meni je ponuda sasvim ok, usporedite svoje druge upise i sad ovo, kriteriji vam poprilicno variraju jer za nesto debelo precjenjeno pisete da "vrijedi te novce" a ovo je sad odjenom "nezanimljivo".
Boja je individualna, nekom se sviđa, nekom ne sviđa, to ne znaci da je zbog toga auto selo.
Nego, Marac, koliko si ono ti do sada ulozio u svoj auto a sam kazes da jos nisi gotov?
Luka, lazes, bio si napisao da si platio 9.xxx€, ali to je ostalo na onom obrisanom forumu.
Lažeš ti... Jer ja do sada nikada nisam napisao koliko sam auto platio zato što krenu besmislene rasprave.
A možda ti je u glavi ostalo da mi je kod traženja auta
budžet bio 10.000 eura i to sam ganjao jedinice. Kada nije bilo dobre jedinice za te pare (E9x još manje...) prebacio sam se na E46/E39.
Cujte nisam strucnjak, mislim da ova cijena je korektna s obzirom na snagu auta (90% e92 su 320d i 320i ili tako neki benzinac)
ono sto njemu rusi cijenu je sto je pobogu xdrive i automatik, mislim da to za coupea nikak nejde.
Koliko ja znam xdrive se može iskodirat da ga ugasiš preko kompa. Ili je to samo za novije godine E92?
Quote:
Originally Posted by
hrvojexyz
Cujte nisam strucnjak, mislim da ova cijena je korektna s obzirom na snagu auta (90% e92 su 320d i 320i ili tako neki benzinac)
ono sto njemu rusi cijenu je sto je pobogu xdrive i automatik, mislim da to za coupea nikak nejde.
Ima xdrive delete koji moze po zelji gasiti prednji pogon
Ne znam koja je gen to 3.0 motora ali po meni bolje od 2.0d svakog da jebes
Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Stvarno obecana zemlja ta USA..
https://www.copart.com/lot/42689709
Sa najskupljom "buy it now" cijenom od 10200$ bi sa prijevozom i porezom ispao oko 14k€ u DE, iako ih pratim vec neko vrijeme i sa slicnim stetama na aukciji odu po 6-8k $, ima ih sigurno 100tinjak trenutno u ponudi ali ovo je jedan od rijetkih sa "buy it now" cijenom pa cisto da imate okvirnu sliku..
Bas me zanima koje je forumsko videnje, slozenac ili prilika?
Ja se ne sramim popravljanih auta i ozbiljno razmisljam o tako nekoj kombinaciji ako se odlucim na prodaju e92, nedam 30+k€ za 5er koji ce za 5 godina vrijedit 15..
Sent from my SM-T819 using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Stvarno obecana zemlja ta USA..
https://www.copart.com/lot/42689709
Sa najskupljom "buy it now" cijenom od 10200$ bi sa prijevozom i porezom ispao oko 14k€ u DE, iako ih pratim vec neko vrijeme i sa slicnim stetama na aukciji odu po 6-8k $, ima ih sigurno 100tinjak trenutno u ponudi ali ovo je jedan od rijetkih sa "buy it now" cijenom pa cisto da imate okvirnu sliku..
Bas me zanima koje je forumsko videnje, slozenac ili prilika?
Ja se ne sramim popravljanih auta i ozbiljno razmisljam o tako nekoj kombinaciji ako se odlucim na prodaju e92, nedam 30+k€ za 5er koji ce za 5 godina vrijedit 15..
Sent from my SM-T819 using Tapatalk
Copart imas u UK.
Na zadnjem gradilistu u Bristolu su imali “skladiste” odmah pokraj gradilista. To je more srot auta
Sent from my iPhone using Tapatalk