Re: Kako vam se svidja novi izgled foruma?
Quote:
Originally Posted by
Kas
I dalje je presvjetli
Fali ona oznaka kad čitaš nove postove koja kaže da su postovi ispod te oznake pregledani prošli put.
Ne fali oznaka, svi je imaju osim tebe jer imas prastari browser :laugh:
Molim te procitaj moj blog post na temu browsera:
http://www.bmwautoklub.hr/forum/entr...nici-(browseri)
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Prešao sam na Mozillu kad već pitaš.
Pišem ovdje probleme koje imam sa namjerom da mi pomogneš a ne da mi se ismijavaš koji prastari browser koristim.
Quote:
Originally Posted by
Kas
Prešao sam na Mozillu kad već pitaš.
Pišem ovdje probleme koje imam sa namjerom da mi pomogneš a ne da mi se ismijavaš koji prastari browser koristim.
Ne ismijavam te, zao mi je ako si dobio taj dojam, samo mi je nevjerojatno da od 600 registriranih clanova samo ti imas taj problem :wacko: Prelazak na Mozillu je svakako dobar potez - je li problem nestao?
Dakle, prešao sam na Mozillu 3.5.6. i i dalje nemam taj natpis.
Cookies sam brisao prije par dana tako da ne znam u čemu je problem.
Nije bitno........
Quote:
Originally Posted by
Kas
Dakle, prešao sam na Mozillu 3.5.6. i i dalje nemam taj natpis.
Cookies sam brisao prije par dana tako da ne znam u čemu je problem.
Nije bitno........
Da me ubijes, stvarno ne znam u cemu bi mogao biti problem. Evo kako izgleda kod mene na Firefoxu 3.5.6:
http://i48.tinypic.com/2dlm6pl.jpg
Moram popravit svoj pogled na novi tip foruma, s korištenjem sam se već navikao i nije loš ipak, ostaje mi samo loše što je podloga blještava:bye1:
Sad je i meni već malo bolje, ali fakat treba još malo potamnit okvir, ovo plavo je ok, ovo sivo još malo potamnite, da to ne blješti...
Quote:
Originally Posted by
marac_kc
Sad je i meni već malo bolje, ali fakat treba još malo potamnit okvir, ovo plavo je ok, ovo sivo još malo potamnite, da to ne blješti...
Svaki dan nesto radimo oko foruma i uvazavamo dobronamjerne kritike korisnika, tako da ce krajnji rezultat sigurno bit po gustu vecine. Za okvir se slazem, i ja bi ga jos malo potamnio. U medjuvremenu je rijesen image resizer i zadnjih X postova/usera.
moram spomenut da do jutros nisam imao apsolutno nikakvih problema sa otvaranjem foruma,ali od jutros nema šanse otvorit ga sa Internet Explorerom...preko Firefoxa mi ide sve super...ali samo da napomenem da je došlo do nekakve promjene ili čega već...inače imam IE 8 i do jutros nikakvih problema nije bilo...sada mi otvara popis threadova,ali niti jedan ne otvara nego izgleda kao na slici...
1 Attachment(s)
Attachment 942
p.s.nisam skužio da je slika bila prevelika