Po meni , previse se zamarate s glupostima.Vidis naslov topika na new posts , otvoris ga il ga ne otvoris ak ti se ne svida.
Printable View
Po meni , previse se zamarate s glupostima.Vidis naslov topika na new posts , otvoris ga il ga ne otvoris ak ti se ne svida.
Kad se nitko nebi zamarao "glupostima" forum bi brzo postao prcija koju bi
sve manje ljudi posjecivalo radi kvalitetnog sadrzaja, a sve vise ljudi kojima
je forum igraonica za ubijanje dosade :thumbsup:
Uzrocno posljednicno, forum gubi na kvaliteti...
Napisao sam podulji post, al evo skracena verzija jer mi nije dovoljno stalo da ulazim u rasprave.
Ne zamaram se ja, daleko od toga. Sad se vratio iz garaže, auto radi nemirno, gorivo opet ide gore, visokoobrazovani ljudi će radit za 1800kn, govna opljačkala državu, a hrvatski radiša je na koljenima itd., time se zamaram.
Dečki, čitanje s razumijevanjem, prvih par redova prvog posta na ovoj stranici.:bye1: Ceptor je, što je za svaku pohvalu, priznao da problem postoji i pitao sve vas za misljenje.
Nekima je dosadno vikendom
Bzvz dižete tenzije.
Ja sam danas pio a i fukat cu, duga je noć. tak da nije do toga .
Naravno da je sataras kad su spojili dva foruma sa dvije forumske politike primanja clanova, sa hrpom topika i usera.
To je kao da jedna ponedjeljak spoje jutarnji i vecernji i to prodaju u istih 60ak stranica pod jedne novine.Naravno da bi sve bilo natrpano, nebi mogao nac kaj trazis , promaknula bi nam svima vijest da su si akademici u upravi INE digli place a bas su prije mjesec dana ostali bez naftnih polja di u siriji vrijednih kolko, par sto miljuna $ ? I tako to..
Sataraš sarma je postao zbog nedostatka novih auta, projekata, upgrade-ova.... Ima ih, ali ne puno. I onda u nedostatku tih dobrih tema, nema ni dobrih postova i onda se ove postojeće teme razvodne i sve ode u krivom smjeru. Najodgovorniji za to su forumaši koji nekad ni ne gledaju u koju temu pišu ,nego se samo nadovezuju na prethodne postove, iako su i jedni i drugi u krivu. I onda neko kaže da je za to kriva admin/mod ekipa?
Pa možda i jeste, jer dozvoli takvo ponašanje.
Smatram da bi se svi mi trebali zahvaliti adminima, pogotovo Interceptoru što se trudi dovesti sve ovo u red i nas obavještava o novom funkcioniranju foruma.
Po meni je forum vrhunski dimenzioniran. Kome treba vise informacija nek cita knjige, a kome treba vise razbibrige nek ode u birtiju ili kupleraj.