ko na kraju sve ide?! pitam ak je ljep dan mozda bi se ja zaletil dole vidjet vas...
Printable View
ko na kraju sve ide?! pitam ak je ljep dan mozda bi se ja zaletil dole vidjet vas...
Mozda se i ja zaletim, neznam oce li mi biti dostupan testni Citroen Berlingo jos u subotu... pa da vas sve oderem na staroj rijeckoj :fishing[1]:
joj ja bi tak isao al istekla mi rega na kocki =( a nece mi ju regat dok autoskolu ne zavrsim,malo sam lijen s tim vec mjesecima odugovlacim :D Kolko su sad probne table i kak se mogu dobit?
oce bit sta od turbine?
Ah,ja sam u qurcu s nabavkama,ljen sam,pitam jednog i ak nema onda se za 2 mjeseca sjetim nekog drugog,sebi isto neke stvari "nabavljam" mjesecima. Ugl budem ovaj vikend se raspito jer dolaze ljepsi dani sad i tak i fkt je i meni vec bitno za neke djelove
Bili, probali, vratili se kući živi i zdravi...I auto također. Za prvi put na Grobniku sa svojim autom vrlo sam zadovoljan vožnjama. Natrag sam imao Michelin Pilot Sport ubijene do graničnika. Mogle su se voziti jos parsto kilomtara. Naprijed sam stavio Tojo T1S koje su se pokazale skroz ok.Imale su dosta mesa. Kada sam izasao na stazu nakon nekoliko krugova zagrijavanja poceo sam voziti kako treba. Nekoliko me puta auto "podsjetio" da upravljam zadnjim pogonom BEZ spere...Prolazio sam pola rijeckog i zagrebackog po boku(ne mojom voljom) i stvarno je bilo nekoliko neugodnih situacija. Na S-u me je bacilo na bok bar 50 metara, travu i skoro na pasicu.Jedva sam izvukao situaciju i poprilicnu stetu na autu. Tada sam se malo uozbiljio i pokusao ganjati putanje i pravilno kocenje. Kasnije je voznja bila cisti uzitak unatoc mrtvim zadnjim gumama. Imali smo i nekoliko zanimljivih pretjecanja i naganjanja. Auto i kocnice nisu pokazali umor. Nakon par krugova bi se kocnice ugrijale ali nisu bas popustale.Nisam forsirao pa sam izlazio svakih 4,5 krugova. Najbolje vrijeme 1,547.Cisto zadovoljavajuce za prvi put s potpuno standardnim autom(osim opruga). Sve mi se vise sviđa grip vožnja!:laugh: Kasnije smo se po običaju dobro najeli, napili i krenuli kući...Opet vrhunski proveden vikend!:drunk[1]:
Marino je napravio odličan rezultat ne za prvi put, nego općenito....
Kao što sam i prognozirao...