Ak je sutra u 20 kod Bile najvjerovatnije ja dolazim da upoznam ekipu iz ZGB-a
Printable View
Ak je sutra u 20 kod Bile najvjerovatnije ja dolazim da upoznam ekipu iz ZGB-a
u pravu za što? malo si izgubio nit...
ali nema veze...
sad ja odo na druženje, ali za razliku od precednika, ja se ne vraćam...:as:
Quote:
Originally Posted by Dugi
Kada si poslao pristupnicu i potvrdu o uplati,sad sam provjerio ali pod tvojim imenom i prezimenom nema.
I jesil dobio klubski paket.
Možda si poslao na drugi klub.
Prije Božiča prošle godine.
eto jesi pogledao profil i evo predsjednik je provjerio, znači propustio si :zauhoQuote:
Originally Posted by biljak
Biljak ako nemaš šta pametno reć,idi na drugi forum, a nemoj podjebavati ovdje.
2BMW528i Sad si i sam napisao da me ima. Mario Horvatek
osim togaQuote:
Originally Posted by karabalic
članak 12.
Prava i obaveze članova su:
-plačanje članarine
-bavljenje aktivnostima udruge
-sudjelovanje u upravljanju poslovima Udruge
-....
Prije svega za one neupućene Dugi je član kluba!!!
Dugi care ti si malo zabrijao, mitinga je bilo i u zagrebu, čak si i ti bio na jednom, ali odaziv je za kurac, i uvjek se nađu neki priljepci koji jedu i piju na tuđi račun. I 50% ekipe koja sere po forumima o nekim mitinzima doslovno sere jer na forumima sam već nekoliko godina a gotovo više od 50% ekipe ne znam!
Što se tiče skupljanja i pričanja o bmw-u, jebeš to, moja zamiso mitinga je klopa cuga dobro društvo i lovačke o trebama... jebeš aute i motore, ima toliko ljepih stvari u životu
da ali kako da ja znam da si to ti, nemaš to popunjeno u profilu, zato bi još i trebao biti kažnjen ako ćemo tako :ajeto:Quote:
Originally Posted by Dugi
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/a...ement.php?f=28
Neka osnovna pravila:
1. Novi clanovi pri prvom logiranju moraju popuniti profil - ime, prezime, lokacija, datum rodenja i automobil/automobili koje posjedujete/vozite.
Nakon toga, otici u forum "novi clanovi", te se tamo ukratko predstaviti, napisati gdje ste culi za ak-bmwcroatia.com, kakvi su vam interesi, hobiji, i slicne zanimljive stvari o sebi, a nakon toga pročitati pravila foruma, u protivnom će korisnički račun biti izbrisan.