Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
O Boze, ti bas sve znas.
Ne, kupit cu M4 pa cu ga gledat iz fotelje, gladit mu auspuhe i masirat haubu ko da je Wagyu govedo.
Ne kazem da se mora penjati po trotoarima, ali taj auto je stvoren da se goni.
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
luka92
ali taj auto je stvoren da se goni.
Da...
I koliko ljudi GONI dd auto? Auto od 430 konja? Stavi se u poziciju 80% stanovništva koje živi u gradovima pa reci di bi ti to GONIO molim te...?
Po autoputu jednom mjesečno? E baš si mu našao svrhu.
Quote:
Originally Posted by
luka92
O Boze, ti bas sve znas.
Ne, kupit cu M4 pa cu ga gledat iz fotelje, gladit mu auspuhe i masirat haubu ko da je Wagyu govedo.
Ne kazem da se mora penjati po trotoarima, ali taj auto je stvoren da se goni.
Jos nisi naucio da kolegi ne mozes dobit parnicu? [emoji16]
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
Prvo, ne potenciraj izraze koje sam napisao, nema potrebe, a nije ni smijesno.
Drugo, nije gonjenje vozit 300. Auto se moze iskoristiti u raznim situacijama, njegov motor, ovjes itd.
Ja sam vozio 520d, sad vozim 530d, i koristim 640d.
Nemjerljiva je razlika izmedju 20d i 30d, a bogme postoji i izmedju 30d i 40d.
Otvorena cesta pogotovo, mogucnost kontinuirane brze voznje, mogucnost prestizanja, odnosno preskakanja auta.. A i kad ne koristis nista, ljepse je biti u M4 na koloni, nego u 316d. To sto on trosi gorivo, gume, grije se, ne grije se, kreni-stani..
To ovisi o novcaniku. Ako je dzep odgovarajuci, auto se bez panike vozi, odrzava, koristi, i zamijeni za novije i bolje.
Postujem i one koji paze i manje voze. Ali nijedan M nije sveti gral u koji treba gledati i voziti ga jednom mjesecno.
Frend je kupio F80 i koristi ga kao DD, kaze, ko ga jebe, ja sam njega kupio, kad potrosim gorivo sipam ponovo, ako nesto crkne popravit cu, kad ga izgustiram kupit cu nesto drugo.
Tako razmisljam i ja, auto je tu da se vozi, ne da bude predmet obozavanja, pa koliko tko ima love toliko se treba pokrit, da i ja imam love za M-a, sigurno bih ga kupio i koristio kao DD kao sto koristim sadasnji auto, naravno da bih volio vozit nesto bolje ali nemam za bolje.
E, sad, ako je nekome za E46 M3 opravdano dati 30+ k€, samo naprijed, njegovi novci, ja ne bih nikad, za odlican primjerak bih MOZDA dao do 15 k€ jer im je po meni to realna cijena (ne za grob, za odlican primjerak).
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Frend je kupio F80 i koristi ga kao DD (...) samo naprijed, njegovi novci, ja ne bih nikad
Eto, da se složimo. Samo naprijed, njegovi novci... Ni ja ne bih nikad.
Prvo ne bi kupio F80 dok se može naći dobar E92, E46, E60, E39 ili E34 - jer su mi njihove filozofije kudikamo draže.
Drugo, ne bi nikada takav auto koristio za DD. Da su ne znam kakve pare u pitanju...
Da, trudio bi se što češće odvojiti vrijeme za uživanje sa njim/njima. Ali negdje i nekako gdje to ima smisla. Da li na kakvoj stazi ili po praznim cestama, kakvim atraktivnim prijevojima... to bi bio predmet razmišljanja.
I onda dođemo do toga da mi je sasvim svejedno jel F80 i E39 imaju istu cijenu kada im je i namjena ista - povremeno uživanje u čistoj vožnji, ne u posjedovanju. Kako je Pero rekao, stariji primjerci su čak i bolji u tome.
Ja da imam mogučnosti vozio bih svaki dan hummer h1.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Ja da imam mogučnosti vozio bih svaki dan hummer h1.
Takoder vozio bi dodge viper acr
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
ja da imam mogucnosti vozio bih svaki dan E46 330d.
kom treba objasnjavati zasto bolje da se ubije.