Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
mariola
Dobra je, ja bi to na tvom mjestu kupio, hebeno mi je dobar
Kupio bih ja to odmah, ali negdje sam zagubio dobitni listic od lota. :fishing[1]:
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Onda se sjetim onog tvog posta da svi koje znas rade za 5,6 tisuca kuna pa su mi stvari jasnije. Bez uvrede, ali 10,12,15 milja kuna place sigurno neces zaraditi zafrkavajuci se 10 sati dnevno.
To gdje ce tko potrositi zivot je druga tema ali eto ja radije zaradim novce za sebe nego da gledam nekog klipana kako fuša po autu...
Ako radiš 8 sati, i spavaš 6, ostane ti 10 sati za život. Ili ja krivo računam?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
mouse ri jesi narucio majicu aj bo aj ?
Quote:
Originally Posted by
salemetal
Ako radiš 8 sati, i spavaš 6, ostane ti 10 sati za život. Ili ja krivo računam?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Mislim da krivo racunas, na 8 radnih sati dodaj put na posao i s posla, pauzu, i brzo si na najmanje 10 sati, plus spavanje 7 sati.
Ali, realno se moze imat 5-6 sati slobodnog vremena za bilo sta (radnim danom), plus vikend.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Mislim da krivo racunas, na 8 radnih sati dodaj put na posao i s posla, pauzu, i brzo si na najmanje 10 sati, plus spavanje 7 sati.
Ali, realno se moze imat 5-6 sati slobodnog vremena za bilo sta (radnim danom), plus vikend.
U periodu kad sam bio 2-3h dnevno u autu, slušao sam podcaste i opet sam nekako iskoristio to vrijeme.
Ako ne radiš vikendom, i uzmemo prosjek, to ti je dovoljno vremena dnevno da razviješ cjepivo za covid.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Mislim da krivo racunas, na 8 radnih sati dodaj put na posao i s posla, pauzu, i brzo si na najmanje 10 sati,
u hr putujes na posao 5min i imas placenu pazu, di ti odo auu :D
Quote:
Originally Posted by
Shogun
mouse ri jesi narucio majicu aj bo aj ?
Naravno, cekao sam crni petak da bude na popustu, sada je samo 100 kn, a jos cu dobit i naljepnicu za na benveja zaljepit ;)
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Pa pauza je uracunata u tih 8 sati :) a kao sta certina kaze, do posla je 5 min :) :)
Pa tko spava 7 sati?
Ja spavam 6,5-7 sati, vikendom najmanje 9.
Lako što spavate 7 sati, ko to radi samo 8 sati?:eek1: