Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Pa da nemam vremena za sebe na dan bar 10 sati ja bi se upucao, sta bi trebao radit i spavat?
Sve se stigne, ne buljim u tv u turske serije i razne reprize i covid vijesti, radije visim na youtube...
Da,to se i ja pitam kad mi neko veli od kud ti vremena.
Šta svi tako kvalitetno provode vrijeme i imaju ispunjen život kad nemaju vremena ni za javit se na mobitel i slično...
Pise da je hitno, novi kosta od 121.650€
Je li 90k€ dobra cijena za auto star godinu dana??
https://home.mobile.de/VSAUTOMOBILEO...#des_308476934
Ovome E92 kao da je slijepac nakalemio ovaj tablet unutra.
Bez da ulazim u stanje (pođikanjenog) auta, u većini slučajeva što sam gledao, ako je nešto debelo ispod cijene, tu se krije i dobar razlog tome. Naravno, iznimke uvijek postoje.
Naravno
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Pa da nemam vremena za sebe na dan bar 10 sati ja bi se upucao, sta bi trebao radit i spavat?
Sve se stigne, ne buljim u tv u turske serije i razne reprize i covid vijesti, radije visim na youtube...
Onda se sjetim onog tvog posta da svi koje znas rade za 5,6 tisuca kuna pa su mi stvari jasnije. Bez uvrede, ali 10,12,15 milja kuna place sigurno neces zaraditi zafrkavajuci se 10 sati dnevno.
To gdje ce tko potrositi zivot je druga tema ali eto ja radije zaradim novce za sebe nego da gledam nekog klipana kako fuša po autu...
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Ovome E92 kao da je slijepac nakalemio ovaj tablet unutra.
Bez da ulazim u stanje (pođikanjenog) auta, u većini slučajeva što sam gledao, ako je nešto debelo ispod cijene, tu se krije i dobar razlog tome. Naravno, iznimke uvijek postoje.
Pad cijene je rezultat da je prodavacica shvatila da je postavila previsoku cijenu pa je korigirala u skladu sa stanjem na trzistu, iako je i ova niza cijena po meni previsoka za cca 2.000€ jer je Euro 4 doizel sa 230.000 km.
Ne vidim zasto mislis da je auto "pođikanjen", ima forum approved motorizaciju, dobru opremu, lijepe felge, ono sto iskace je tablet, koji se lako makne, iako bih ja (da sam kupac) prvo provjerio sta sve ima na tom tabletu, mozda i nije tako lose sto je tu.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Dobra je, ja bi to na tvom mjestu kupio, hebeno mi je dobar
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Pad cijene je rezultat da je prodavacica shvatila da je postavila previsoku cijenu pa je korigirala u skladu sa stanjem na trzistu, iako je i ova niza cijena po meni previsoka za cca 2.000€ jer je Euro 4 doizel sa 230.000 km.
Ne vidim zasto mislis da je auto "pođikanjen", ima forum approved motorizaciju, dobru opremu, lijepe felge, ono sto iskace je tablet, koji se lako makne, iako bih ja (da sam kupac) prvo provjerio sta sve ima na tom tabletu, mozda i nije tako lose sto je tu.
Ne znam kakva je situacija po Europama, ali ovdje je teško uredan E92 320d s kakvom-takvom opremom naći za navedenu cifru.
Osobno su mi lipovi, Ringovi, tablet i felge katastrofa.
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk