Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Slazen se
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
A ovo vam nije krama? Ja taj E92 ne bi ni pogledao sve da je 9000 eura. Nezanimljiva kombinacija pogona, useljaćen vanjski izgled, relativno velik potrošač i potencijalno skupi kvarovi ga izbacuju iz svih kombinacija po kojima bi mogao vrijediti neku lovu.
Da je E46 onda bi vrijedio najmanje 20k€??
I cime je to tocno useljacen?
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Da je E46 onda bi vrijedio najmanje 20k€??
I cime je to tocno useljacen?
Preskoči me...nemam volje za tvoje gluposti. Hvala.
Ti si napisao gluposti, znam da te boli sto zi za traktor lubenicara pljunio skoro 10k€, ali sam si kriv sto si bio ovca za sisanje i to nije razlog da pljues po svemu drugom sto nije E46.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ti si napisao gluposti, znam da te boli sto zi za traktor lubenicara pljunio skoro 10k€, ali sam si kriv sto si bio ovca za sisanje i to nije razlog da pljues po svemu drugom sto nije E46.
Dobro... jesi ti normalan?
Ja sam za svoj auto dao 6400 eura. I mislim da sam ga dobio debelo ispod cijene s obzirom na to kako me služi.
Ovaj E92 može biti prilika tebi, a vidjeli smo više puta kakvi su tvoji kriteriji po pitanju auta. Gori nego ciganima po pitanju čistoće...
I aj sada, po drugi put...preskoči me. Hvala još jednom.
Nego..kako mu je volan ovako ispaćen..bas mi bode oći
Ne vidim di je Luka spomenuo e46 ovdje da ga se lovis, trolas bezveze..
Dali je poseljacen ili ne je individualno, iskreno i meni je katastrofa u mat boji sa tim molydon felgama ali vjerujem da ima ekipe kojoj bi bio interesantan, ne razumijem ih i smatram cjepljenima od dobrog ukusa, ali vjerujem da ima takvih [emoji28]
I da, skroz je nezanimljiv, auto s pocetka proizvodnje cudne kombinacije pogona koja je vecini neprivlacna za coupea, bez M paketa, jedino sto valja su siber i motor..
taj mora bas imat jebene srece da naleti na istomisljenika koji to trazi.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Nije mi jasno zasto ste zabrijali, to nije novi nego rabljeni auto u koji nakon kupovine treba ulozit, po meni je ponuda sasvim ok, usporedite svoje druge upise i sad ovo, kriteriji vam poprilicno variraju jer za nesto debelo precjenjeno pisete da "vrijedi te novce" a ovo je sad odjenom "nezanimljivo".
Boja je individualna, nekom se sviđa, nekom ne sviđa, to ne znaci da je zbog toga auto selo.
Nego, Marac, koliko si ono ti do sada ulozio u svoj auto a sam kazes da jos nisi gotov?
Luka, lazes, bio si napisao da si platio 9.xxx€, ali to je ostalo na onom obrisanom forumu.
Puno sam ulozio...to sta ja radim nije isplativo i zato moras bit ''lud''.
Ne kazem da je los ovaj auto,ali nije po mom ukusu...inace,svidja mi se e92