Re: Kako vam se svidja novi izgled foruma?
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Meni isto uredno pamti, isprobano na svim popularnim browserima. Napisao sam vec da korisnici pobrisu cache browsera i cookies te da upgradeaju na zadnju verziju ukoliko vec nisu.
Cache pobrisan, FFox 3.5.6, i dalje ne pamti login na VB4.0 , svi ostali rade OK.
Quote:
Originally Posted by
Lewis
Cache pobrisan, FFox 3.5.6, i dalje ne pamti login na VB4.0 , svi ostali rade OK.
Jesi pobrisao cookies? Vecina browsera ima odvojeni setting za brisanje cookieja...
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Jesi pobrisao cookies? Vecina browsera ima odvojeni setting za brisanje cookieja...
jesam brisao sam cookes za ovaj forum, kompletan cache ali evo sad sam sve zivo pocistio jos jednom pa cemo vidjeti :).
javim kasnije dali pamti :).
Quote:
Originally Posted by
Lewis
jesam brisao sam cookes za ovaj forum, kompletan cache ali evo sad sam sve zivo pocistio jos jednom pa cemo vidjeti :).
javim kasnije dali pamti :).
Citao sam malo po vbulletin forumu, izgleda da FF ima neki problem s cookiesima iznad odredjene velicine, jer vecina korisnika koji su se bunili na taj problem ima upravo FF. Probaj s nekim drugim browserom da vidimo jeli browser-specific.
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Citao sam malo po vbulletin forumu, izgleda da FF ima neki problem s cookiesima iznad odredjene velicine, jer vecina korisnika koji su se bunili na taj problem ima upravo FF. Probaj s nekim drugim browserom da vidimo jeli browser-specific.
E jeb....a, kad sma bi ona IE 7.0 nagovaro si mena FFox a sad me nagovaras na nest drugo :D :D ;).
Za sad radi (ima 10 minuta kak se nije odlogirao ;)).
BTW jedino sto sad ne vidim jesu youtube linkovi tj. embedani youtube video.
Pitanje; primjetio sam da kad netko stavi slike, ako nisu preko cijele stranice, da se otvore full neke malene, a ne kao što je bilo prije...? Je to privremeno ili?
Weeee jos uvijek sam logiran :).
Quote:
Originally Posted by
Big D
Hm, ja imam FF 3.5.6 i pamćenje logina mi uredno radi.
Prije jedno dva mjeseca mi je moj FF prestao pamtit log in podatke na svim mjestima na netu na kojima ih trebam ako bih ga ugasio. Nisam znao sto je bilo pa dok mi je komp bio upaljen FF bi uvijek ostao upaljen da mi se ti shitovi opet ne poniste :laugh:
Malo sam citao ovaj thread, stavio FF 3.5.6 i problem rijesen, sve kao i prije :eek1: :clap:
A sto se tice foruma, jos se nisam navikao, stari je i dalje bolji :cmf
Fali mi na primjer zadnjih 5 updateanih threadova sto se prikazivalo na dnu...
I dalje je presvjetli
Fali ona oznaka kad čitaš nove postove koja kaže da su postovi ispod te oznake pregledani prošli put.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Fali mi na primjer zadnjih 5 updateanih threadova sto se prikazivalo na dnu...
I meni to fali. To je takodjer 3rd party plug-in koji cekam da se porta na vB4. Cim izadje, instaliram ga. : II