Mikka ima glasnogovornika :laugh::laugh::laugh:
Da te zaposlit kao glasnogovornika u vladu Sanader bi ispa spasitelj Hrvatske :laugh:.
Printable View
jealous much? :pimp:
No sve pizdarije na stranu...koji kurac rade u BMW Motorsportu?
BMW M3 E46 sa serijskih 340 Ks protiv Mazdinih 260.....ne shvaćam kako M// nije brzi bar 2-3 sekunde???
OK,mazda je načipana,al preko 300Ks ne moze imat zbog serijskog usisa,IC-a,injektora..... i sve da je nekako nadrkana preko 300 Ks davno bi se rasula.Osim toga, već 10 godina čitam po raznim forumima da FWD sa preko 200Ks nema smisla.Pogotovo bez LSD-a.A Mazda ima vrijeme bolje od M3 e46, iako nema LSD.Usto, nova košta kao prosječan,5-6 godina star m3 e46.Pitanje tko je tu onda lud?M// ima speru,atmo motor bez turbo rupe,ovjes namjesten jebacki i onda sugavi ''underpowered'' FWD napravi bolje vrijeme od njega.Krasno.
Toliko o Motorsport odjelu.Japanski obiteljski monovolumen brzi.M3 ispada savrsen auto.
Za tatine sinove koji bare curice ispred narodnjackih klubova.
ta mazda ima oko 315 ps i nm vjerojatno vise nego m3. ta mazda ima 200kg manje:msn-wink: i vozi se na 4 r888 gume. nista na grobniku nije vazno poput guma. a koliko sam cuo auto ima i drukcije kocnice. suma sumarum da auto, ide. a grobnik je brza staza i to toj mazdici pogoduje. no da auto ne juri zavojima, ne juri.
a turbo rupa se ne osjeti na grobniku jer ne mjenjas takcesto brzine i stalno si u bostu. nije to brdo!!!
Mazda o kojoj pričamo ima:
-Gewinde
-toyo r888 (obično nove)
-jače kočnice
-chip (oko 300ks)
-manje kila od M3
-odličnog vozača
E sad M3 s kojim ga usporedjujemo ima:
-mrtve gume
-stock ovjes
-stock kočnice koje su za Grobnik ipak slabe
-vrijeme napravljeno odmah u drugom krugu
-Drndak je vozio tudji auto.
E sad uvjek ima još u korist obaju strana...
Mazda ljeti nema toliko KS.Premalen IC kojeg je lako pregrijat,stock usis zraka....
Mislio sam da Motorsport ovjes i Motorsport kočnice nešto znače....ako ne znače ništa zašto ne kupit 330 i zagewindat ga i big brake kit na njega?Onda zasarafit turbo i za cijenu M3 imas brzi bolji i jači auto???
Cijelo vrijeme čitam da M3 daje savrsen paket, auto koje odlično leži,odlično koči i odlično ide i tvori savršenu cjelinu?Freunde em fahren(ili kako se već piše) u pravom smislu riječi?Ispada da su gewinde od 1000e jebenije nego M3 amortizeri/opruge?Osim toga,koliko znam limuzinama puno bolje pašu više brzine, a Grobnik je brza staza???I dalje mi nije jasno...
cinjenica je da se Movi redovno glorificiraju i da vecina ljudi koji nisu imali prilike iskusit isti imaju ekstremno visoka ocekivanja...
Da su ti auti ipak veliki kompromis udobnosi i sportskog stiha odaju kocnice, ovjes, trapovi koji se brinu da nisi u kartringu i motor koji ima sange samo auto potjerat brzo...
sta se tice prednjeg pogona, nema razloga da ne bude brz, narocito na kasnim kocenjima...