Re: Ovo je postao sataraš sarma forum...
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Prvi put cujem... Ima li jos netko ovakvih problema? Koji browser koristis?
Meni se isto to dešavalo, koristim Operu.
Quote:
Originally Posted by
igi-zg
Meni se isto to dešavalo, koristim Operu.
upravo se i meni dogada,..ugasio firefox pokrenuo ponovo i nece sejvat promjene
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Prvi put cujem... Ima li jos netko ovakvih problema? Koji browser koristis?
Explorer al isto mi bilo i sa Firefox..
Quote:
Originally Posted by
Mario85
upravo se i meni dogada,..ugasio firefox pokrenuo ponovo i nece sejvat promjene
Sad sam disable-ao Quick Edit/Quick Reply, pa probajte ponovno. Taj dio zna bit buggy jer koristi AJAX koji se bas i nije proslavio...
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Sad sam disable-ao Quick Edit/Quick Reply, pa probajte ponovno. Taj dio zna bit buggy jer koristi AJAX koji se bas i nije proslavio...
radi ceptore,..ajd mozda sad i podrzim onaj prijedlog o tvojoj povisici,..ipak ima neke koristi i od tebe :laugh::laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
Mario85
radi ceptore,..ajd mozda sad i podrzim onaj prijedlog o tvojoj povisici,..ipak ima neke koristi i od tebe :laugh::laugh::laugh:
Nemojte zaboravit da postoji vremensko ogranicenje na editiranje postova/threadova/dodavanje anketa od sat vremena. Isto tako, nakon 5 minuta se dodaje "Last edited by...".
Mene samo zanima što će biti sa duplim temama sada kad su se spojila dva foruma, tj. dali se ona druga dupla briše ili će se spajat u jednu jer mi nisu isti nazivi pa su sada dvije teme.. I neznam u koju da pišem jer ako će se brisat, koja će se brisat?
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Mene samo zanima što će biti sa duplim temama sada kad su se spojila dva foruma, tj. dali se ona druga dupla briše ili će se spajat u jednu jer mi nisu isti nazivi pa su sada dvije teme.. I neznam u koju da pišem jer ako će se brisat, koja će se brisat?
Razmisli koju zelis obrisat pa javi administratorima. Preporucam da ostavis onu koja je azurnija i ima vise komentara.
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Istina, problem postoji, uveo sam chat bas zato da se tamo takve stvari rade, ali ocito je da off-topichari imaju vise kondicije nego ja ideja.
Kako bi ti to rijesio? Ili netko drugi?
Pred spajanje foruma kvaliteta je stvarno pala na dno. Uvijek se ponavlja da se jednostavno preskace tema koja ti nije zanimljiva, npr. lete case letim ja, pimpek on d ground, crna zena + starac i more itd. Al smo dosli do toga da je postalo tesko i u tematskom podforumu pronaci ista sto bi odgovaralo naslovu... Tako da se 350 neprocitanih postova prelista za nekih 20 min. O slaboj zastupljenosti DIYa ne zelim.
Prvi korak je već učinjen spajanjem foruma. Kad se oporave od šoka i regrutiraju nove klanovce treba samo pokazati malcice prisutnosti i podjeliti koji odgojni post. Pri tom ne mislim da ce to utjecati na slobodu pisanja i sl., nego upravo suprotno, omoguciti sudjelovanje svim clanovima. To bi bio drugi korak, da novoformirani admin team ovakav kakav je, kvalitetan i mnogobrojan, nevidljivnom rukom usmjeri tok i atmnosferu foruma.
Takoder mislim da je nekome tko je "zaduzen za red i mir foruma" prvi i osnovni korak da vlastitim primjerom ponasanja ostatku foruma posluzi kao putokaz. Iz više šupaka vire isti žniranci. Ne želim o imenima rendžera, ali odlike su loš copy/paste, nepismenost, bahatost, sklonost laganju, gradacija clanova na temelju staža na forumu i popularnosti vozilice, pretjerana potreba za pažnjom, prijetnje itd. You do the math... :)
I jedno pitanje, neki clanovi su banirani na jednom neki na drugom forumu, sada gotovo nebitan faktor. Ali samo je jedan clan baniran na oba. Postoji li mogucnost da mu se progleda kroz prste kao i nekima posto je on samo u ROG-u?
Toliko od mene, drugovi i drugarice.