Re: Donacije i donatori. 2010 i ostalo.
Ovakova je situacija je sa auto centar sigetom, popust za djelove sam generalno dogovorio, čim dobijete iskaznice moći ćete tamo ići po djelove s popustom, tj već možete ić, samo se morate meni javit, dok ne rješimo te formalne gluposti, za ostale pogodnosti sam u pregovorima, nažalost ne stignem, jer nisam mobilan, a i radim od jutra do sutra, a i ljudi s kojim se dogovara nisu stalno dostupni, ali bit će uskoro sve riješeno.
BTW ko se ljuti uvalim mu kruti...
Neki znaju neki ne znaju, za ovaj klub i forum su pojedinci izgubili i dana i noći, i morate znat da ti isti pojedinci to rade u slobodno vrijeme(ako ga imaju) i ne primaju nikakve pare za to, tako da je normalno da to nije primarna stvar tih pojedinaca, jer ti pojedinci moraju i živjet od nekoga
nista se ne brini ko misli da moze bolje i brze i efikasnije samo mu prepusti da malo forum kontrolira i regulira pa ni to nece stic a kamo li da leta okolo za iskaznice,popuste i slicno,svaka cas
ima ekipe iz st mislimda se moze rjesit i u splitskim auto djelovima popust u nekih cak 25 rabat na cash + dobijete i r1 ako vam je potrebam kad zazivi verzija s iskaznicama moci ce se ostvariti popust -iskaznicu s sebom i lista ce biti od clanova u ducanu do sada je tako funkcioniralo pa kad dodem u st i dobijem iskaznicu mogu i to pokusat rjesit
evo da nadodamo jos jedan ducan auto dijelova gdje je danas dogovoren popust do 20% na dijelove uz predocenje clanske iskaznice:
G.M. GOLUB
Ilica 281A
Zagreb
tel 3750-360
Ohoho vidi ti to,nešto novo u susjedstvu ,a ja nemam pojma.:ajeto:
Jedno pitanje za admine. Jeste dobili podatke od svih koji su donirali? Ako treba pomoć u prikupljanju podatak ja imam nešto viška vremana pa mogu pomoć složit to sve u neki dokument?
Quote:
Originally Posted by
purger75
evo da nadodamo jos jedan ducan auto dijelova gdje je danas dogovoren popust do 20% na dijelove uz predocenje clanske iskaznice:
G.M. GOLUB
Ilica 281A
Zagreb
tel 3750-360
Lego je Golubčić,ha...:laugh: Neka,on je blizu,a i ponekad nabavi nešto što nitko nemože:thumbsup:
Polako sljedeći tjedan kreču iskaznice na vaše adrese.
Sad treba povatat što više trgovina s popustom al to ćemo sad u hodu, mislim da ću sada i ja biti malo aktivniji na forumu.
Svaka cast na poslu koji je do sada obavljen :) A za ostalo - kako bude :)