sad ti barem ne šteka kad nemreš ni uc :laugh:
Printable View
Do sada nisam ima problema s dostupnošću foruma ali ovo danas je katastrofa s logiranjem. Ni sam ne znam koliko sam se puta pokušao logirati i uvek stativa. Nakon bezuspešnog logiranja otvorim temu, nevažno koju, i vidim da je logiranje prošlo, a kako, ne znam. Koliko vidim problem s logiranjem je česta pojava pa rekoh da se i ja prijavim.
ja sam valjda neki izolirani slucaj...meni nis ne steka,niti je stekalo...
meni evo danas uopce ne pokazuje live....
svi oni koji imaju problem sa logiranjem neka idu na forum preko www.ak-bmw.com i nema problema.....
neke teme nemogu direktno otvorit nego prvo moram ic u podforum , pa na temu.
ako kliknem direktno na temu, vrati se na početnu stranicu (pregled svih podforuma) tako da se ustvari nista ne desi.
why?
to se desava na temama koje u naslovu sadrze ČŠĆĐŽ u ustvari ti klikas na komandu ''idi na prvi post''.....jebiga......to se neda rijesiti....nadamo se
Pristup control panelu još uvijek ne radi, a i vidim da je izašla nova verzija foruma....
Probaj sad
U ponudi/potražnji ima oglas o prodaji e36 325-ice (link: http://www.ak-bmw.com/forum/showthre...325-coupe-1993. ) Oglas mi se otvori normalno, no kad kliknem na link na kojem je predstavljen auto (pretpostavljam u rubrici "Naši automobili", forum traži da se logam (inače sam logan cijeno vrijeme - remember me opcija). Kad se logam, opet ista priča, opet se moram logati i tako unedogled, dakle ne mogu do teme u kojoj je predstavljen auto.