Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ne branim ja njega nista, niti sam negdje napisao da ga podržavam. Ukratko da napišem za one koji ne znaju isčitat ironiju između redaka, a još i smajlić stavim. Više me takvi ''zabrinjavaju'' nego lik koji vida sam svoj auto. Neki ovdje ne znaju ni ''sijalicu'' zamijenit a kamoli nešto više, ali bitno da im je ''jezik'' uvijek brži od pameti.:msn-wink:
dosta se dugo ovaj forum i drzao u nekim starim romanticnim vremenima krama, ide novo vrime baba praseta, onog splice i tako... when majice?:laugh:
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
Ne branim ja njega nista, niti sam negdje napisao da ga podržavam. Ukratko da napišem za one koji ne znaju isčitat ironiju između redaka, a još i smajlić stavim. Više me takvi ''zabrinjavaju'' nego lik koji vida sam svoj auto. Neki ovdje ne znaju ni ''sijalicu'' zamijenit a kamoli nešto više, ali bitno da im je ''jezik'' uvijek brži od pameti.:msn-wink:
Evo ja sam danas sat vremena šporkavao ruke vidajući zimski set kotača na svom novom BMWu od 50 tisuća eura kojeg mi nije kupio čača. Pri tome sam sve radio po P.S.u koristeći moment ključ, baterijsku vidalicu, te dizalicu sa gumenim priključkom za BMW, uz mjerenje dubine šare na svakoj ljetnoj gumi koju sam skladištio. Na kraju sam još i sebi dokumentirao dubinu šare zajedno sa kilometražom tako da imam u evidenciji.
I sve to usprkos tome što je moja satnica skuplja od vulkanizerske barem 10 puta.
I naravno, budala ko budala - nisam to ništa stavio na jutjub. A baš je uzbudljivo to sve bilo jutros. Skoro k'o "Lov na crveni oktobar".
Lastane, jeli sve u redu sa mnom ili mi je ovo socijalno distanciranje pomutilo razum.
Bi li trebao i ja krenit u biznis s majicama...
Dragi moj Calamari, Lastan kaže da si u velikim problemima i da bi sa roditeljima trebao doći kod mene na razgovor [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji481]
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk
Ježi ga , nisam u tekstu stavio da ima i iznimaka, tako ima nas koji srafamo doma sami neke osnovne stvari, neki i kompliciranije poslove pa se za to ne zna ''javno'' ( očito takvi ne žele popunit kućni budžet :laugh:)
Šrafam od kad znam za sebe doma od auta do kamiona gotovo svaki vikend iz ''zabave'', iako mi to nije struka.
Nema svrhe da se natežemo- svađamo, ja samo komentiram kako je dečko očito uspio unovčit svoje video uradke kao i xy ''youtubera'' diljem svijeta. Mada mislim da nije ni tako lako sve snimat, montirat, gubi se tu dosta vremena( bez obzira što se snima ) , i nije za svakog.
Nemoj biti ljubomoran na dečka iz tvog susjedstva:laugh:( naravno šala mala:msn-wink:)
Kreni s majicama, ja ću prvi uzet:clap:
Više neću tu spamat, idem vidim jel dečko stavio koji novi video :laugh:
Dečko je radio sranja s motorom i to mu je bio vitar u leđa.
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Damir Ri
Dragi moj Calamari, Lastan kaže da si u velikim problemima i da bi sa roditeljima trebao doći kod mene na razgovor [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji481]
Kad imaš slobodan termin da vidim s čačom i materom jesu li oni slobodni :-)
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
Ježi ga , nisam u tekstu stavio da ima i iznimaka, tako ima nas koji srafamo doma sami neke osnovne stvari, neki i kompliciranije poslove pa se za to ne zna ''javno'' ( očito takvi ne žele popunit kućni budžet :laugh:)
Šrafam od kad znam za sebe doma od auta do kamiona gotovo svaki vikend iz ''zabave'', iako mi to nije struka.
Nema svrhe da se natežemo- svađamo, ja samo komentiram kako je dečko očito uspio unovčit svoje video uradke kao i xy ''youtubera'' diljem svijeta. Mada mislim da nije ni tako lako sve snimat, montirat, gubi se tu dosta vremena( bez obzira što se snima ) , i nije za svakog.
Kreni s majicama, ja ću prvi uzet:clap:
Ma sve 5, ne svađamo se. Samo raspravljamo. Neka svatko za sebe "zavidaje", odnosno "šarafi" što ga volja i kako ga volja, ako ga je volja. Nemam ništa protiv toga. Dapače. Također, mladom gaseru se mora priznat da je poduzetan. Da je specijalno originalan ili inovativan - nije. Jer ovo što on radi s majicama i naljepnicama je doslovno slijepo praćenje osnovnih poslovnih modela zarade preko jutjuba koji su odavno u detalje razrađeni. Meni je u cijeloj ovoj priči najzanimljiviji fenomen publike koja gleda te video uratke, te tip i kvaliteta samog sadržaja. Ja kroz to prvenstveno promatram stanje uma ove današnje mlade generacije koja to konzumira i kupuje majicu na kojoj piše "aj bo aj" za 120 kuna.
P.S. Za majicu - javi koji si broj.
ja kad postanem youtuber stampam majice
sapunjas li macora
Sta ces imati na youtube, 500 savjeta kako nasapunjati macora?? :fishing[1]:
I sad se postavlja pitanje, je li “budala” onaj koji je mjenjao sam kotace i izgubio 400 kn ili onaj koji je sam mjenjao kotace i zaradio 400 kn...
Na tom principu radi youtube, a i Adri, on bi sve sta radi i ovako i onako radio, samo ovako jos to i snimi i od toga ima zaradu, tako da se tu izgubio trosak koji bi davao za dijelove, jer video pokrije to, a jos i ostane...
Ili bi bilo bolje da sarafi bez kamere i da radi u fast foodu za 150 kn dan?