-
Re: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA
Quote:
Originally Posted by
Foler
Sutra cu se cut s Marinom pa mozda dogovorimo meet za 20.11.
U jbt moram vidjeti sad kada mi ide avion za Madrid...odo ja na tekmu...sad nisam siguran dali putujem 20 ili 21.11 javim u svakom slučaju... :clap:
-
Nešto sam načuo prošli put ideje da će se pizze zamjenit nekom mesinom... : II
-
Quote:
Originally Posted by
BAVARAC
Nadam se da sam dobrodošao kao takav!:laugh:
Po meni ti si zasluzan zasto ljudi uzimaju kredite i kupuju sve sto prodje kroz tvoje ruke.
Jednostavno BAVARAC mora biti dio bmw scene, pa gdje ona bila :msn-wink:
Zao mi je sto nisi prije bio aktivniji na ovom forumu, da mogu iz prve ruke pratiti
sto se desava u tvojoj garazi, ali sada je sve na svom mjestu.
-
Quote:
Originally Posted by
100le
Po meni ti si zasluzan zasto ljudi uzimaju kredite i kupuju sve sto prodje kroz tvoje ruke.
Jednostavno BAVARAC mora biti dio bmw scene, pa gdje ona bila :msn-wink:
Zao mi je sto nisi prije bio aktivniji na ovom forumu, da mogu iz prve ruke pratiti
sto se desava u tvojoj garazi, ali sada je sve na svom mjestu.
eto čovjek je sve rekao....:notworthy:
-
ja na meet prije sljedeceg ljeta nemogu auto stoji na nekim klocnama tipa BBS RS i to je sve sta ima na autu trenutno neznam cak jel moze i upaliti :D nisam pokusavao odavno nemam vremena zavrsavanje stana do svatova mi je prioritet. Ali sljedeca godina bi mogla biti godina za ganjanje po skupovima i slicno ako mi zena da vremena da dovrsim :to_become_senile[1]
-
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
lastnight ode, Kajza se vratio... I sve je opet u ravnotezi.
Kako bi rekli ma društvenoj mreži: lajkam!:msn-wink:
-
1 Attachment(s)
Quote:
Originally Posted by
tomek
tebe ova druga stvar najvise veseli jel?!?!:laugh::laugh:kao i mene hahahahahahahha
Uvijek, a znaš i sam kak to ide :D
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Attachment 3505 :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
BAVARAC
Evo i ja se na ovo moram nadovezati, logiran sam od skoro prvog dana na ovaj forum, a ostao sam i na onom forumu kao supermoderator i bio aktivan tamo i jednostavno zbog obaveza i posla nemoguče je bilo pratiti 2 foruma, nakon što je bmwclub hakiran malo sam pričekao i kad sam vidio da nitko nije spreman vratit forum u život i da Panja praktički više nije briga, a prepustit nikom ne želi shvatio sam da mi je ovo najlogičniji korak kako bi i dalje bio aktivan u Bmw svijetu zbog kog smo i tu svi... Večina nas se i pozna i prije ovog foruma tako da nam većina tog nije nova. Nadam se da sam dobrodošao kao takav!:laugh:
Znaći da je bmwclub.com.hr definitivno gotov?
-
Quote:
Originally Posted by
estoril
izgleda :help[1]:
-
Quote:
Originally Posted by
estoril
Mislim da ga je panj pokusao dignut ali nezna kako se to radi :laugh::laugh::laugh:
-
jel' probao oralno ga dignut,ako tako ne ide moš' ga jebat ......
-
Quote:
Originally Posted by
v3kac
čuvam sve za sebe i ne dolazim na meet-ove :bleh: Idite u šambalu :bleh:
cetnik:laugh:
-
Nisam, samo pizda prokleta :laugh:
idi pa (p)rosi sam :bleh:
-
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
:gora::gora::gora:
-
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
:bleh::laugh:
-
1 Attachment(s)
bmw-club.ba i vecina njegovih clanova su prijatelji i korisnici ovih internetskih prostora a pomalo je i obrnua stvar i to nam je veliko zadovoljstvo, poznajem dosta ljudi sa foruma i mogu reci thumbs up za sviju, suradjivali smo, pili pive, jeli, i opet cemo..
za ovaj meet 20.11 ako bude sto od toga ocekujte i nas
jer tu smo svi zbog jednoga,
Attachment 3528
-
Quote:
Originally Posted by
///M3-E36
daj vi kojima imate sestre, sestricne, njihove frendice, promiskuitetne zene zovite ih sve na meet!!! uvijek je pederbal. napunite pune kombije p. i dofurajte ih. nije da se nema, ali:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh::laugh::laugh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh: :bleh:
tolko o jebacima s bmw.ima :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
muha
bmw-club.ba i vecina njegovih clanova su prijatelji i korisnici ovih internetskih prostora a pomalo je i obrnua stvar i to nam je veliko zadovoljstvo, poznajem dosta ljudi sa foruma i mogu reci thumbs up za sviju, suradjivali smo, pili pive, jeli, i opet cemo..
Attachment 3528
Frende bice sigurno,to je vec rijeseno,ima preko 30 prijavljenih i svi ste dobrodosli: II:drunk[1]:
-
Quote:
Originally Posted by
muha
Attachment 3528
Uvijek ste dobro došli i bit će nam drago vidjeti vas i družiti se s vama! :clap:
-
Quote:
Originally Posted by
muha
hajde, Muhiću, idemo popit jednu dvije!
-
Ajde da i ja nešto naučim, doduše nisam listao nego zadnje 2-3 stranice
Ovo oko starih/novih BMW-a.... glupost, jer kao prvo neki 323i sa kraja osamdesetih sa nepogrešivim zvukom šestaka ima više BMW-krvnih zrnaca od moje 4-cilindrične uljare, a i taj tko ima tog 323i vrijednosti cca 1700 EUR u vlasništvu i knjižicu vozila na svoje ime bogatiji je od mene koji vozi BMW od VB leasinga. Bitna je ljubav prema BMW-u, amen. :)
-
Dobro rečeno. Samo da napomenem da je ovaj forum orijentiran i na nove i na stare BMW-e. Dakle, bembač je i e21 323i, ali je to i e90 318d. Možemo im nabrajati prednosti i mane, ali BMW je BMW, bio stari ili novi.
-
:bmw2:
naravno. Inače imao sam 1802, E21 318, E28 520i i jedno krakto vrijeme drlu E30 316 vrijednosti 500 EUR... čk sam zaradio na njemu par kn jer sam ga oprao i nabavio origigi ratkape :lol:
-
Quote:
Originally Posted by
kalkan
hajde, Muhiću, idemo popit jednu dvije!
lets go mili :)
-
Quote:
Originally Posted by
Big D
Dobro rečeno. Samo da napomenem da je ovaj forum orijentiran i na nove i na stare BMW-e. Dakle, bembač je i e21 323i, ali je to i e90 318d. Možemo im nabrajati prednosti i mane, ali BMW je BMW, bio stari ili novi.
na ovom 4umu da a za ostale me nije ni briga:)
-
Meetovi bi trebali bit na Plitvicama, podjednako su blizu svima, ja već dugo planiram na meet neki ali mi se neide na lokalne meetove, uz dužno poštovanje koji su klošarskog štiha kraj nekakvih hangara hrane dok su mi s druge strane neki bili predaleko za otići. Plitvice majka, blizu svima.
-
Quote:
Originally Posted by
ugasižeđ
Meetovi bi trebali bit na Plitvicama, podjednako su blizu svima, ja već dugo planiram na meet neki ali mi se neide na lokalne meetove, uz dužno poštovanje koji su klošarskog štiha kraj nekakvih hangara hrane dok su mi s druge strane neki bili predaleko za otići. Plitvice majka, blizu svima.
stisni zube pa dođi za vikend malo... nemoraš jest,pij :laugh:
-
Ovo za Plitvice nije losa ideja. Uvijek me oduševi kad ljudi kažu "uz dužno poštovanje". :fishing[1]:
-
Quote:
Originally Posted by
žule
Ovo za Plitvice nije losa ideja. Uvijek me oduševi kad ljudi kažu "uz dužno poštovanje". :fishing[1]:
velis.... you had me at hello :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
žule
Ovo za Plitvice nije losa ideja.
Renaultasi su to "provalili" prije 4-5 godina i mogu reci da u praksi stvar odlicno funkcionira. Svi su gore!
-
Quote:
Originally Posted by
žule
plitvice su okej al ljeti(citaj negdje do 10mj) nakon toga na parkiralistu nebi niko nikog vidio od magle i ostalih pizdarija:laugh: +žderacina mnogo preskupa + ima jedna jedina trgovina(diskont iz 90ih):laugh:
-
Meni ni blizzard nebi smetao :) dapače bolje se jede tada kada je hladnije a i veći je užitak voziti a možda se netko i razbije (naravno lagano i bezopasno) pa da bude generalno zanimljivo :)
Ali da se otići i za lijepog vremena tamo, uvijek ima prostora.
-
Quote:
Originally Posted by
ugasižeđ
Meni ni blizzard nebi smetao :) dapače bolje se jede tada kada je hladnije a i veći je užitak voziti a možda se netko i razbije (naravno lagano i bezopasno) pa da bude generalno zanimljivo :)
Ali da se otići i za lijepog vremena tamo, uvijek ima prostora.
:laugh::laugh::laugh::laugh:
nadam se da ces se ti razbiti pa drugima bude zanimljivo : II
-
Na zalost cela prica mi je prilicno poznata... :osama[1]:...bilo jednom u Srbiji, pa jos i gore i gluplje :doh1::wacko::no:. Sreca pa pobegoh iz ludila na vreme, davnih dana, i sad uzivam u BMWu na nekom potpuno drugom nivou, nasla sam mir, a sa njim izmedju ostalog evo i vas kada je virtuelni bmw svet u pitanju :friends2. I hvala vam na tome veliko, stvarno se nadam lepom i dugom druzenju.
Dakle cuvajte zivce, ne ponovilo se i samo napred!:friends2:clap:
Sto se mene tice, pre dve tri godine sam ukucala u Google "BMW club Croatia" i prvo kliknula na onaj sad nepostojeci forum, a eto sad tek kad on ne radi saznala sam za vas. :doh1:
Tamo sam bila vise od dve godine ali niti sam pisala ovako opusteno, niti sam se osecala dobrodoslom za sve ono vreme, koliko ovde za jedan dan. Da, osetilo se da postoji jaz izmedju vlasnika novih i starijih BMWa, da su ljudi drugaciji, da je sumornija atmosfera. Ali sve vreme nisam bila sigurna da li je problem mozda u tome sto sam iz Srbije :no::crybaby: jer cesto se desavalo da ne dobijem odgovore i komentare koje sam prizeljkivala.
I tako, sto bi rekao moj mali brat "sve je dobro, svi smo dobro" : II:msn-wink:
-
Meni samo žao korisnih informacija i linkova sa ugašenog foruma do kojih se više nemože. Iako nije sad ni bitno.
Također žao mi što nisam prije više sudjelovalo u radu ovog foruma iako sam jako dugo ovde registriran, ali sam puno vremena provodio na ugašenom zbog lasta i još par bisera, pa ti dan brže prodje čitajujći njihove pizdarije.
Složio bih se sa kolegicom iznad,da se primjetiti kako ekipa na ovom forumu je više friendly, više za zajebanciju.
Ugašeni forum je bio ok, ali ja zamjeram samo jedno, tj. pojedincima koji su se pravili profesori ili tko zna što, pa su ispravljali ekipu u njihovom prisanju, tj. tražili pravopisne greške.Po meni je forum mjesto druženja i razmjene iskustva, a sad ne pišem svom direktoru mail da mora biti sve gramatički i pravopisno točno.
Isto tako malo previše se pucalo na tu neku aristokraciju, dok se članove sa nekim starijim autima dosta podcjenjivalo i sprdalo.
-
Evo i mene tu nakon dužeg vremena :)
Što se tiče bmwclub.com.hr foruma, tamo sam bio jako dugo (iako nemam vlastiti BMW, ali sam veliki fan), bilo je stvarno kvalitetnih članova od kojih su neki vidim sad ovdje došli, što je super... Panjeva politika meni nije smetala, a njegovi zaista domišljati postovi su uvijek bili zanimljivi - vjerujem da se puno ljudi s tim slaže.
Ali što je tu je, idemo dalje :laugh:
-
Gle, ja osobno sam ogorčen na to što se desilo Panjevom forumu a desilo se njegovom krivnjom.
Tako se osjećam zbog toga što sam tamo hrpu kvalitetnih threadova pokrenuo koji su imali veliku posjećenost.
Svaki takav thread oduzima dosta vremena kojeg ionako imam malo i onda sve propadne zato jer je netko lijen napraviti backup? Serem se na to, eto.
-
Quote:
Originally Posted by
LAF
Gle, ja osobno sam ogorčen na to što se desilo Panjevom forumu a desilo se njegovom krivnjom.
Tako se osjećam zbog toga što sam tamo hrpu kvalitetnih threadova pokrenuo koji su imali veliku posjećenost.
Svaki takav thread oduzima dosta vremena kojeg ionako imam malo i onda sve propadne zato jer je netko lijen napraviti backup? Serem se na to, eto.
Ja sam isto ogorčen i žao mi je svakog korisnog slova koje sam ostavio...
-
To je istina, mislim da se dva put desilo to da je sve izgubljeno bilo. Mislim, možda ima negdje backup, ali mu se neda s tim zajebavati više.
-
Quote:
Originally Posted by
Kita
To je istina, mislim da se dva put desilo to da je sve izgubljeno bilo. Mislim, možda ima negdje backup, ali mu se neda s tim zajebavati više.
A nema ni želje da da nekom kom se s tim da zajebavati...