Tonći odlično si vozio šteta za peh
i opet kažem jbt ti ko da je*eš veštice neće te pa neće
samo lagano doći će i tvojih 5 min
marinu i Gruji sve čestitke svaka časta momci
Printable View
Tonći odlično si vozio šteta za peh
i opet kažem jbt ti ko da je*eš veštice neće te pa neće
samo lagano doći će i tvojih 5 min
marinu i Gruji sve čestitke svaka časta momci
Opet dobro proveden vikend.U petak smo malo izasli i popili koju rundu, subotu rostiljali a nedjelju vozili...Hvala kolegama iz beograda na gostoprimstvu, bilo je stvarno dobro.Drift mi je bio razocarenje nakon prosle godine jer je kisa unistila cijeli event. Driftat se nije ni moglo tako da sam prepustio drugo mjesto kolegi kinezeru u ladi samari. Neka se malo veseli.:laugh: Salim se naravno.Izgubio sam volju za voznjom vec nakon pola sata jer je bilo jako klisko i hladno. Ekipa je bila odlicna. Hvala nasem dragom predsjedniku na slepanju. Tonci, kume , krivo mi je ko psu radi tvog auta. Ali sta je tu je....jbg. Ovaj vikend ostajem u zagrebu jer mi je dosta montiranja guma, slepanja prikolica, mesa, izlazaka i spaljenih guma. 18.10. je krsko i onda cemo ja i gjuro odmjerit snage. Nek moli Boga da bude kisa!:laugh:
Video s Ada Huje by Cvrle
http://www.youtube.com/watch?v=sz7ElrS7P0c
Ebote koliko vode...
Prejebe filmić :punk:
Odlican video
Jedna od još jednog Kinezera,
bilo je odlično što se tiče organizacije, gostoprimstva, staze, društva...... ali mislim da je kiša obilježila ovaj vikend.
Svaka čast svima koji su se potrudili oko dočeka i bez obzira na što smo kasnili, priredili nam stvarno ODLIČAN roštilj.
Svaka čast Bojanu, pobjedio je zasluženo, najdulji ulazak u zavoj, odlična vožnja.
Perki je imao nakon Bojana najbolji ulazak u zavoj, ali jedntavno nije mogao povezati jer su brzine bile prekratke na natjecanju.
Čestitke vozaču Hyundai Ponyja na drugom mjestu kao i Marinu na zasluženom trećem mjestu, više od toga nije bilo moguće
:bleh:
Našao sam rješenje:
http://www.youtube.com/watch?v=ffMgE6N7EcM
Kolna magija :laugh:
:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notwo rthy::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: