Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Zajednicko ulaganje, Ford je dao pola love za razvoj, proizvodnja kod PSA, 1.5 je Ford sam razvio nakon prekida suradnje, ja ga imam u Focusu, 120 ks, ide ko lud.
Imam 1.6 115 hp u Fokusu najzahvalniji auto sad. 260k + km još kvačilo prva ugradnja. Za svakodnevnu upotrebu čisto ok ništa spektakularno. Ulje filter svako 7-8k km van i gas
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Vozim sluzbeni Focus isto 1.6 115 konja, kicmu mu vadim i nikad nista, izuzetno zahvalan auto.
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Nemam pojma zasto koji postoji, ali u ovoj firmi di sam sada imamo opele i nemaju nekih problema koliko sam primjetio, pogotovo ne ovakvih kao i fordovi u zadnje vrijeme...
Tamo se servisi rade po servisnoj, jer da je svakih 10k km to bi bilo svakih cca 15 dana a to bas i nije isplativo...
Ja sam u toj firmi bio do 2016 i tada su svi auti bili cca 2014 god, nikad problema, kad sam otisao ti su prodani i kupljeni ovi noviji i od onda kad god se cujem sa ex gazdom uvijek place za tim starijima jer da ovi novi nisu nikakvi, sve su to sad francuzi :(
Samo da se nadovežem na ovo boldano.
Imao sam u svojoj firmi 5 peugeot vozila i odgovorno tvrdim da definitivno najbolji dio tog/tih auta je upravo motor :laugh:
Ono šta na peugeotu definitivno ne valja je mjenjač, pa onda limarija :pivo
Ako je sve napisano u oglasu tocno, s obzirom kakve se lude cifre nabacuju za kojekakve krame, to je sasvim ok cijena, plus nije fixna.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ako je sve napisano u oglasu tocno, s obzirom kakve se lude cifre nabacuju za kojekakve krame, to je sasvim ok cijena, plus nije fixna.
Upravo to.
Da covjek dodje ovdje na forum cijena bi automatski otisla na 21000€.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos si malo i napisao, covjek ocito zeli prodat auto a ne kurcit se po oglasnicima kako ima "pilu".
A ovo vam nije krama? Ja taj E92 ne bi ni pogledao sve da je 9000 eura. Nezanimljiva kombinacija pogona, useljaćen vanjski izgled, relativno velik potrošač i potencijalno skupi kvarovi ga izbacuju iz svih kombinacija po kojima bi mogao vrijediti neku lovu.