daj neki link gdje to piše
Printable View
Nemam. :)
ispricao mi je kolega s posla,desilo se jednom njegovom poznaniku. Naguzio je tipa u nekoj novijoj mecki,i onda su ovi iz Euroherca pokusali uvjeriti tipa u Mercedesu da se sve to da "poravnati" ,ovaj naravno nije pristao(oce nove djelove) i tuzi ovoga koji je skrivio nesrecu.
uglavnom,ni ne mora sud dosuditi protiv krivca za nesrecu,ali dovoljno je znati u kakva ce vas govna i probleme uvaliti neka osiguranja kad treba isplatiti odstetu,bilo da ste krivac ili osteceni,ali bitno je da nude popust od 200 kuna pri sklapanju police.
ljudi budite pametni,sva osiguranja rade u svoju korist,ali postoje "postena" osiguranja i lopovska.
croatia je, dakako, jedno od korektnijih osiguranja,da ne kazem najsigurnijih.
i ne,nemam nikakvu zaradu od reklamiranja,samo sam zadovoljan korisnik. :)
Ako ti napraviš štetu, ti si štetu odgovoran i podmiriti. Ako imaš ugovor o osiguranju, to će umjesto tebe napraviti tvoje osiguranje, a temeljem čl. 965 ZOO, oštećeni ima pravo zahtjev postaviti i neposredno prema tvom osiguranju.
Ono što ne postoji, je isključenje tvoje odgovornosti kao štetnika da platiš štetu.
Dakle, ljudima je jednostavnije tražiti naknadu štete od osiguranja jer osiguranje ima lovu, međutim to ne znači da ne može umjesto osiguranja tužiti tebe ili vas oboje zajedno.
E sad, ako se to nešto promijenilo otkad sam imao zadnji sličan slučaj, nemam pojma :laugh:
odkad smo ušli u EU osiguranje je SVUDA parsto kn jeftinije... tako da vam samo prodaju maglu kad kažu da su jeftiniji od ostalih...
radio sam u Uniqa, Triglav i Velebit osiguranju, frend je u Croatiji a šogor u Allianzu i bio u Basleru pa znam ponešto...
uglavnom po meni jedino osiguranje koje vrijedi je Allianz jer imaju daleko najbolje isplate i pare su za 15 dana na računu
euroherc sam čekao 90 dana i dobio mizeriju...jadransko ista stvar...
Croatia ima ok isplate al stalno su nešt izmišljali , fali ovo fali ono, ovako ćemo , onako ćemo...
ostala osiguranja neću komentirat jer nema smisla.... :bag: