Re: Ovo je postao sataraš sarma forum...
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Molim sve clanove da na nadolazecoj skupstini kluba podrze moj prijedlog za povecanje place s 0 na 1 kn godisnje, sto je skromno povecanje od cak +beskonacno % :cmf
Imaš moju potpunu podršku: II
Quote:
Originally Posted by
Mario85
prijedlog odbijen :clap:
E tek sad neces dobiti krug na CDC-u:cmf
Ovo je, po mome dobra stvar. Kroz neko vrijeme će se sve posložiti.
Velik forum? Ja sam aktivan na jednom gdje broje kažu Threads: 1,703,598, Posts: 23,067,094, Members: 390,293 . Napišeš post i više ga ne možeš naći jer je stalno aktivno 4000 ljudi istovremeno.
Što više to bolje.
Quote:
Originally Posted by
goran525
Imaš moju potpunu podršku: II
E tek sad neces dobiti krug na CDC-u:cmf
vise mu se ni ne nadam :no:
inace potpis na ovo sto je kalkan napisao,...ovo je cak dosta malen forum,..mislim da forum iz srbije broji oko 30 000 clanova,...nije ni to puno ali za nas je
Quote:
Originally Posted by
kalkan
Ovo je, po mome dobra stvar. Kroz neko vrijeme će se sve posložiti.
Velik forum? Ja sam aktivan na jednom gdje broje kažu Threads: 1,703,598, Posts: 23,067,094, Members: 390,293 . Napišeš post i više ga ne možeš naći jer je stalno aktivno 4000 ljudi istovremeno.
Što više to bolje.
ne slazem se s tobom....iz tog razloga sto je veoma tesko pratit taj tempo....
ok, mozda smo se mi navikli, uvik ista ekipa komentira ali se nadam de ce sve doc na svoje...
ovo je velika promjena, ja osobno nikako povatat....di glava di rep hahha:jelen:
Ne znam zasto se nitko drugi ne izjasni, a znamo da nas vecina tako misli. Meni je dopizdilo listat temu po temu i pratit u svakoj 5-6 ljudi kako se dopisuje. Netko tko je i pokusao kvalitetno postati biva zatrpan tonama budalastina, onelinera i smajlica uvijek istih, ako ne pises off topic nisi on topic. NHF, al sarma je zakon. :whack[1]:
Dešava mi se da nemogu editirat/izbrisat post..jednostavno ne reagira na na Save /Go Advanced /Delete ikonicu
sve ce doc sa vrimenon,valjda
Ceptora neznam ali jedino sto znam preko ekrana da je ljudina , a to tvrdim na neviđeno :thumbsup: