Koji se tuki događa ,ne mogu otvorit neke postove i neda mi pisati PM????,a i već sam ovakav post napisao i nema ga nigdje???:ajeto:
Printable View
Koji se tuki događa ,ne mogu otvorit neke postove i neda mi pisati PM????,a i već sam ovakav post napisao i nema ga nigdje???:ajeto:
ev meni jucer i danas problem sa logiranjem. loggam se normalno, pa kad hocu uci u neke podforume, ponovo me trazi da se loggam, sto i napravim. na kraju mi uopce ne pise da sam ulogiran... mozda je zato sto forumu pristupam sa 3 racunala? inace koristim operu, ali i na exploreru je ista stvar... do prekjucer sve ok... jel mozda nesto rađeno na forumu?
Jučer navečer i danas ujutro ista stvar kao i kod danyx!:rafal
forum se monitorira i ako je kakav problem odmah se SMS-om alarmira nekoliko admina i forum je od petka dostupan 100% !
Problem sa logiranjem konstantno.
Tek nakon 20 puta primi username i pass i kad primi otvara stranicu ko da se ništa nije desilo.
Tek nakon klika na todays post pokaže da sam ulogiran i nove postove.
jučer problem sa logiranjem, zvao odma kolegu bobic sa foruma i on imao isti problem,uutro sam isto probao danas u 8h isto ,ali sad nekim čudom sve radi kak treba
neprestano problemi oko loginiranja.... evo tek sam sad uspio normalno ući...... UF!
Evo sad radi.
Juce se nisam uspio logirati:down: ,tek sam se sad evo uspio:thumbsup: