Uhhh, jos jedna sapunica pocinje, idem po kokice i sok i cekam razvoj fabule :) :D ;).
Printable View
Uhhh, jos jedna sapunica pocinje, idem po kokice i sok i cekam razvoj fabule :) :D ;).
Hehe, debeli vrlo dobro zna zasto su oni banirani, a isto tako je svjestan da je njegova ban lista znatno duza od moje, stoga je ovo jadan pokusaj diskreditacije, koji nece kod nikoga proci. Sa skoro svima s ove liste ja danas normalno komuniciram, neka to slobodno i sami potvrde. Uostalom, i Jay P je bio svojevremeno baniran, pa sam ga ja odbanirao, a debeli vratio.
Ja necu reci da sam bio bezgresan, jer to nije tocno - ali, ja sam svoje ponasanje prilagodio novonastaloj situaciji na forumu, a to je dolazak kluba. Debeli to nije mogao, zato se sada i nalazimo ovdje. Foler je isprva mislio da ce imat vecih problema sa mnom nego s debelim, sto se temperamenta tice. No, kasnije se ispostavilo da je ispalo obrnuto.
A i pocinje vec biti degutatno koliko mu neki super moderatori dudlaju kitu :no: :laugh: Taj isti super moderator koji su se izjasnio da je debeli pretjerao svojim ponasanjem, bio s nama dok se sve raspadalo, istog trena se vratio debelom pod suknju cim se ovaj vratio :thumbdown: Isti taj se zato i ne ukljucuje u ovu raspravu, jer on vrlo dobro zna kakvog je morala i karaktera, zato mu je i bolje da suti.
Ajde bogareti,ka da je bitno vise...
Idemo,BMW forum,take 3.Valjda ce sad bit bez cutova.
Shema se zasad dobro razvija,ima potencijala :pimp::to_become_senile[1]
aaaaaaaaaaa, dosta vise...od povijesti se ne zivi...okrenimo se buducnosti koja je takva kakva ce biti...
thread closed!!!!!!!!!!!!:lock:
Bez povijesti nema ni buducnosti.
Thread je malo odlutao od inicijalne zamisli, s obzirom da je zamisljen vise kao proglas, a ne tema za debatu, no broj ljudi koji su imali potrebu komentirati cijelu situaciju je debelo nadmasio moja ocekivanja.
S obzirom da ovo nije panjev forum, thread ostaje otvoren, dok ljudima ne dopizdi pisat :laugh:
Svasta djeca hoce... :to_become_senile[1]
Ako buudes dobar i kad narastes... Tko zna... :msn-wink: