Re: ***Popusti u Daj Folije do 1.03.***
Quote:
Originally Posted by
Shogun
Bubege je tesko prevuc u krom uvjek ce se vidjet spoj i nije to to . moras nabavit one za 100 eura od pravog carbona
???? presvlačene su neke slične stvarčice...i nema spojeva.....:msn-wink:
Quote:
Originally Posted by
bega
???? presvlačene su neke slične stvarčice...i nema spojeva.....:msn-wink:
Da shebo sam se u carbon
presvuces sa folijom 360 stupnjeva bez spoja ? i presvuces sve one lajsnice ? za kolko para i kolko garancije dajes ? jer ja dajem ruku u vatru da cu ih ja sve skinut za 2-3 tjedna jer dnevno perem auto 2-3 puta
Quote:
Originally Posted by
Shogun
Da shebo sam se u carbon
presvuces sa folijom 360 stupnjeva bez spoja ? i presvuces sve one lajsnice ? za kolko para i kolko garancije dajes ? jer ja dajem ruku u vatru da cu ih ja sve skinut za 2-3 tjedna jer dnevno perem auto 2-3 puta
Ma ne lajsnice,ja sam Begu pitao samo za okvir kromirani od bubrega,lajsnice mi ostaju srebrne!Garancija ti je 2 godine,a ja perem auto svaki dan!Ima i bolesnijih od tebe!:laugh:
Quote:
Originally Posted by
ŠPENAC
Ma ne lajsnice,ja sam Begu pitao samo za okvir kromirani od bubrega,lajsnice mi ostaju srebrne!Garancija ti je 2 godine,a ja perem auto svaki dan!Ima i bolesnijih od tebe!:laugh:
Ja dnevno 2-3 puta :D jer mi je praona 20 metara od kuce ;)
Quote:
Originally Posted by
Shogun
Da shebo sam se u carbon
A...gle...ako sam omotao kacigu u jednom komadu.....možda bi i ovo mogao....:laugh:
Quote:
Originally Posted by
bega
A...gle...ako sam omotao kacigu u jednom komadu.....možda bi i ovo mogao....:laugh:
kacigu nije problem jedino ako mislis potrosit po kvadrata folije :D.D
Kolko uzimas za unutarnje lajse e 60 mislim da imam negdje i dimenzije zapisane i da bi ozislo 1,25 m2 folije
Quote:
Originally Posted by
bega
pa bega nemoj im lagat znaju oni da si ti virtuoz s folijama i karbonom :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
pazi sic samo..... kja buju radili s tim kamionom?! wrc vozili
Quote:
Originally Posted by
zmajchek
pazi sic samo..... kja buju radili s tim kamionom?! wrc vozili
Hahahah...ne! Prevrnut će ga za potrebe snimanja na sljemenskoj cesti, danas ili sutra.....