pa zato jer je krozo godinu dana bilo dosta mitinga na koje se nisu baš odazivali ljubitelji BMW ponajviše iz ZG, svaka čast izuzetcima :notworthy: a ti sad pričaš da će te se okupit tamo u nekom roju :bangin:Quote:
Originally Posted by Dugi
Printable View
pa zato jer je krozo godinu dana bilo dosta mitinga na koje se nisu baš odazivali ljubitelji BMW ponajviše iz ZG, svaka čast izuzetcima :notworthy: a ti sad pričaš da će te se okupit tamo u nekom roju :bangin:Quote:
Oprosti stari,ali vaš pretsjednik se je počeo smijat mom prijedlogu.
Znači on je počeo ismijavat Zagrepčane.
Zato sam rekao da ču sutra javit jesmo li zaslužili ismijavanje.
Po mojem on ismijava i BMW CLUB.
Nitko ne priča o roju,ja sam samo rekao da bi se mogli skupit,naravno tko može.
a i koji je smisao 1-2 sata, nama iz slavonije to nije isplativo, još da ostanemo gladni i žedni, to znači ako se i vi okupite to je na razini ZG, a ovaj forum i klub je na razini cijele Hrvatske tako da :nos:
Najbolja opcija je jedan vikend napraviti ovako nešto :
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/s...ead.php?t=3000
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/s...ead.php?t=3033
Sa slika se vidi da su to bili smisleni metinzi sa namjerom druženja, zafrkavanja i guštanja automobila svih skupljenih...:thumbsup:
A drugi vikend dovest pičku i tamburu i da vidiš šou :zivio: :lol:
ne ismijava niti zagrepčane niti pojedince nego vašu želju za mitingom, ali vam to nije išlo, to se pokazalo u više navrataQuote:
Quote:
Ja sam se nasmijao,a ne ismijao.
Gledaj smajliče.
I trebao bi imati malo i smisla za humor.:zivio:
I nije BMW CLUB neko AK-BMW CROATIA jedini i pravi BMW klub.:thumbsup:
stari, da nema njega nebi ni bilo ovoga kluba. smiri malo doživljaj, nisi u toku. ne djelimo se mi na ove ili one, i zato nemoj ni ti.
živimo uz te aute, i družimo se. to što zagrepčani dolaze nama, a ne obratno ima razloga.
jer se ovdje stalno nešto događa. bez puno priče.
Quote:
Originally Posted by A.n.T.e.
Ante isto bez ljutnje ali vi imate samo elitna druženja u elitnim restoranima sa elitnim BMWima,koja nisu javni nego se dogovaraju mobom.
Nigdje na forumu niste pozvali na druženje ostale članove foruma.
I ne vrtimo aute u krug nego imamo novu disciplinu paljenje guma 400m.:bleh:
je... uz opasku ...Meeting nije bio javnog karaktera vec by invitation only...:thumbsup:Quote:
Originally Posted by A.n.T.e.
Kako si ti stari spaljen.
Pa tko govori da ti moraš doči???????????????????
JA SAM SAMO REKAO DA BI SE MIIIIIIIII U Z A G R E B U,ZNAČI MI ZAGREPČANI MOGLI AKO TKO ŽELI NAČI NA BILI I MALO POPRIČAT O AUTIMA ITD...................
I TO JE SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!