-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Kaj dva ta smeća za te novce?
-
Zakaj stavi cijenu u kunama pa poslije napiše cijena u eurima?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Zakaj stavi cijenu u kunama pa poslije napiše cijena u eurima?
Jer je u grupi po defaultu HRK, nisam nikad vidio opciju da se moze mijenjat kod postavljanja oglasa u grupama, neki imaju kune, neki eure, neki dolare. Pretpostavljam da se moze postaviti kod otvaranja grupe.
Inace mi je marketplace i to oglasavanje po grupama katastrofa, losiji oglasnik u zivotu nisam vidio, ali je iz nekog razloga najpopularniji.
-
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Jer je u grupi po defaultu HRK, nisam nikad vidio opciju da se moze mijenjat kod postavljanja oglasa u grupama, neki imaju kune, neki eure, neki dolare. Pretpostavljam da se moze postaviti kod otvaranja grupe.
Inace mi je marketplace i to oglasavanje po grupama katastrofa, losiji oglasnik u zivotu nisam vidio, ali je iz nekog razloga najpopularniji.
Jer svaka budala ima fb i ne mora izdvojiti 2kn da obavi poziv [emoji16]
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Jer svaka budala ima fb i ne mora izdvojiti 2kn da obavi poziv [emoji16]
Vise sam mislio na neku preglednost, dobar search engine i slicno. Vise puta mi se desilo da trazim nesto, jedan dan mi izbaci, drugi ne. Ili da stavim pregled unutar 30km, a baca mi oglase sa sicilije
-
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Vise sam mislio na neku preglednost, dobar search engine i slicno. Vise puta mi se desilo da trazim nesto, jedan dan mi izbaci, drugi ne. Ili da stavim pregled unutar 30km, a baca mi oglase sa sicilije
To je tek Kino. Pretraga je kao lotto nekad bude nekad ne, a tek aktivnih oglasa koji su prodani pred 2g. Ne kuzim jednostavno da to ne mogu posloziti ili im je ok da radi kao sto radi i sad.
-
-
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...0d/oid/3869397
Evo u ponudi ultimativno forumsko vozilo.
Endemske vrste, sa originalnim kilometrima i kompletnom servisnom povijesti.
-
Iako se sprdaš, ovo je sigurno najbolji auto koji možeš kupiti za te novce danas...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Iako se sprdaš, ovo je sigurno najbolji auto koji možeš kupiti za te novce danas...
Pa i ja baš gledam. I još je u originalnom tvorničkom M paketu, čak i felge. Pravi komad auta za te novce. I još je i boja koja mora biti.
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Pa i ja baš gledam. I još je u originalnom tvorničkom M paketu, čak i felge. Pravi komad auta za te novce. I još je i boja koja mora biti.
Pa da se nisam oženio za ovaj 525d, ozbiljno bi razmislio...
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Bome. Dobar je.
-
Za te pare bi volio da je FL
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Fali mu da je FL, ali ako je održavan kako piše, vrijedi te pare. E60 je zvijer, pogotovo dobro opremljen.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Najbolji auto je dosta subjektivno, za mene i moje poimanje vožnje i auta nije ali mogu razmjeti zašto za nekoga je.
Ne sprdam se.(možda malo:bleh:)
Vozio sam ga neki dan, motor radi savršeno, mjenjač šalta uglađeno, sve radi i auto je utegnut. Ako se pozovete na mene, dobijete i popust.
-
Znam da sam među rijetkima, al meni bio bilo pun pogodak da je manualac
-
Cijena je visoka za Pfl-a, ali ajde original M paket i ako je stvarno uredan, malo spustiti i cao. Pouzdanije, brže, udobnije i ljepše ne znam za te pare.
-
Ovdje treba uzeti u obzir i da su auti iz uvoza često puno lošijeg podvozja zbog zime, soli, vlažne klime.
HR auto pogotovo ako je na obali će bit najčešće neusporedivo boljeg stanja podvozja i limarije nego auti sa sjevera europe ili iz planina.
-
da, nedavno sam imao na dizalici jedan F10 iz ZD, ispod kao nov. 90 tkm. inaće bi bio pun hrđe na podvozju da je uvoz.
-
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Znam da sam među rijetkima, al meni bio bilo pun pogodak da je manualac
Ja sam isto tako mislio i redovito koristio manualac E61 525d. Ma nije manualac za taj auto i gotovo... Pretežak je auto, u kombinaciji sa toliko momenta je i i trzav... Uz to, nije ni neka sreća od getribe dužeg hoda nego bi očekivao itd.
Jednostavno, automatik je apsolutno jedini izbor za ovu karoseriju.
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ovdje treba uzeti u obzir i da su auti iz uvoza često puno lošijeg podvozja zbog zime, soli, vlažne klime.
HR auto pogotovo ako je na obali će bit najčešće neusporedivo boljeg stanja podvozja i limarije nego auti sa sjevera europe ili iz planina.
Moj je navodno rodom iz Nizozemske a i pitaj Boga gdje je sve prošao pa nema ništa hrđavo na njemu. Čak ni na podvozju nisu neke matice kriminalne ili slično...
Ali definitivno je plus to što je auto iz Dalmacije.
Ovdje se hvatamo fl/pfl, a realnost je takva da je užasno teško naći E6x sa originalnih 300 i kusur tkm, a kamoli sa 200 i kusur. Uz to kupljen u HR i propisno održavan... tu se ne gleda ni 1.000 ni 2.000 eura... pa na kraju krajeva, odeš u servis i platiš 630 eura redovni servis sa svim filterima, grijačima i modulom grijača. Set poštenih ljetnih guma je 900 eura, zimskih 800. Ili par plastika i gluparija te izuje za 400 eura. Ako je auto takav kakav piše onda nema tu puno pametovanja jer po oglasima jednostavno takvih više nema. Pojave se možda jednom u dvije godine.
-
E6x samo sa automatikom ulazi meni u dvorište, manual baš nije za taj auto. Ima je brat top stanje, 530d Lci i cipiran, lijepo ide i sve, ali nema smisla automatik u tom autu
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Moj je navodno rodom iz Nizozemske a i pitaj Boga gdje je sve prošao pa nema ništa hrđavo na njemu. Čak ni na podvozju nisu neke matice kriminalne ili slično...
Ali definitivno je plus to što je auto iz Dalmacije.
Ovdje se hvatamo fl/pfl, a realnost je takva da je užasno teško naći E6x sa originalnih 300 i kusur tkm, a kamoli sa 200 i kusur. Uz to kupljen u HR i propisno održavan... tu se ne gleda ni 1.000 ni 2.000 eura... pa na kraju krajeva, odeš u servis i platiš 630 eura redovni servis sa svim filterima, grijačima i modulom grijača. Set poštenih ljetnih guma je 900 eura, zimskih 800. Ili par plastika i gluparija te izuje za 400 eura. Ako je auto takav kakav piše onda nema tu puno pametovanja jer po oglasima jednostavno takvih više nema. Pojave se možda jednom u dvije godine.
Apsolutno se slažem. Kod ovoliko starih auta ove klase porijeklo, kilometraža i održavanje su daleko najbitniji faktor u procjeni vrijednosti. Ovaj auto samo čeka pravog kupca.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
E6x samo sa automatikom ulazi meni u dvorište, manual baš nije za taj auto. Ima je brat top stanje, 530d Lci i cipiran, lijepo ide i sve, ali nema smisla automatik u tom autu
Jel zelimo onda automatik ili ne haha
-
Quote:
Originally Posted by
5TOLE
Jel zelimo onda automatik ili ne haha
Pardon, nema smisla ručni u tom autu 😂
-
Ja bi ipak radije rucni :D
-
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Mislim da san ga vidio u Omišu na meetingu... karoserijski dosta loš
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
-
Takve pare za auto bez dobrih papira sa tolko mana..svaka čast jelenu koji kupi
-
Lov na jelene app
Meni izgleda kao grob od auta
-
Šasija je propatila, ali ima gorih.
Motor je moj, iz prvog 323i coupea, taj nije propatio.
Sicevi su iz mog drugog coupea, neloši.
Crven je, prodat će se to.
-
...jednom sam stavlja ovu gorku tu na forum..svi su ga sanjali https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67d771f83e.jpg
-
Nije to toliko loše kao što pričate. Od ispod je zdrav osim tih rubnjaka, coupe, m paket, šestak.
Tko hoće e36 ne može puno birati, ocekivati mint stanje za te novce je iluzija. Koji coupe 6 ak je uopće bio u ponudi zadnjih godnu dana, pa mrtvi sedani sa 4 cilindra su po 3-4k eura?
-
To je istina...sve se To da srediti, ali ljudi bi se vozili u top coupeima za malo novaca.
I sam sam uzeo jednog i računaj priko 10 da ne izac kad sve sredim ili tu negdi
-
Quote:
Originally Posted by
marac83
To je istina...sve se To da srediti, ali ljudi bi se vozili u top coupeima za malo novaca.
I sam sam uzeo jednog i računaj priko 10 da ne izac kad sve sredim ili tu negdi
Tako je, preko 10 sigurno. Al za toliko se kod nas "uzima" F30 brajo moj. Još skoro novo auto.
-
Pa normalno da cu gledati F30, necu kupit obiteljski auto pa mu radit limariju i tepat mu.
Zasto je tako cudno prihvatiti da je 90% ljudi prezadovoljno svojim 318d/320d, sluze ih, koriste ih svakodnevno.
Ja nisam jedan od onih koji bi to kupio, ali bolje i to nego trkeljati se u nekoj no name peglici cijeli tjedan, da bi vikendom mogao izvesti vani neki sveti gral i tepat si da mi venama tece eurosuper 100.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
Pa normalno da cu gledati F30, necu kupit obiteljski auto pa mu radit limariju i tepat mu.
Zasto je tako cudno prihvatiti da je 90% ljudi prezadovoljno svojim 318d/320d, sluze ih, koriste ih svakodnevno.
Ja nisam jedan od onih koji bi to kupio, ali bolje i to nego trkeljati se u nekoj no name peglici cijeli tjedan, da bi vikendom mogao izvesti vani neki sveti gral i tepat si da mi venama tece eurosuper 100.
Pa ovo je ironija. Nema ni F30 dizela normalnog za te pare (nisam mu ni ja interesent), a dežurni procjenitelji mu po kafani već nadjenuli procjenu da se za 10k uzima F30.
Tako je i s E36. Uvijek je nečije skupo ili ne vrijedi tih para, a nema se više od 300€ na tekućem.
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
Bolje imati oba, daily i vikend auto je teško spojivi u jedan. A i da je, nije to to. Daily je žena, vikend pila ljubavnica.:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Nije to toliko loše kao što pričate. Od ispod je zdrav osim tih rubnjaka, coupe, m paket, šestak.
Tko hoće e36 ne može puno birati, ocekivati mint stanje za te novce je iluzija. Koji coupe 6 ak je uopće bio u ponudi zadnjih godnu dana, pa mrtvi sedani sa 4 cilindra su po 3-4k eura?
Bio je bio... 320i za nekih 6500, original sve sa cca 170tkm. Crveni. Pa su tu ljudi pljuvali da ne vrijedi te pare. Otisao je u sigurne ruke, auto je odlican. Glupo je sudit po slikama, ali za tog je ovaj zadarski krametina. Pola ga fali, nije u skladu sa VINom itd.
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Pa ovo je ironija. Nema ni F30 dizela normalnog za te pare (nisam mu ni ja interesent), a dežurni procjenitelji mu po kafani već nadjenuli procjenu da se za 10k uzima F30.
Tako je i s E36. Uvijek je nečije skupo ili ne vrijedi tih para, a nema se više od 300€ na tekućem.
nebi se složio, mogu kupiti ovaj e36 daa ne trepnem okom ali mi ne vrijedi jel je od recikliranog materijala znam da su se 2005 unutra svi raspadali a sad smo u 2023 pa nisam sa marska pao da ga kupim .
Tak je i sa e92 kad znam kaj su prolazili kao "novi" par godina stari nebi ga platio 10 000 eura onog najboljeg.
Koga to smeta neka ima svoje mišljenje i neka se posvrbi.
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Pitanje je kome uopće treba takav star auto teške povijesti težak za održavanje i sa kojim se ne može proći dalje od lokala.