-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Luka mudro zbori.
Ak se auto prodaje ko A1, onda nek bude A1.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
-
pa A1 osim rucice mjenjaca
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Aj ne drobite sada i vi nego čitajte oglas...
Auto ide na orginalnim BMW Style 5 15’ felgama + 5-a rezervna!
Alpina felge NE idu uz auto i NE prodaju se posebno!
Uostalom, poanta spominjanja ručice je bila ta da netko tko stvarno toliko drži do A1 stanja auta jednostavno ne trpi ovakvu ručicu mjenjača... nije bitno koliko točno auto vrijedi nego je li takav kakvim ga opisuje.
:laugh::laugh:
Mea culpa. Bez felgi je to malo drugacija prica.
Samo ne znam tko ocekuje A1 stanje sa 260k km, nije ga moguce ni postići. Ne vidim u oglasu ni da prodavac piše da je bez greške ikakve, da ga je pretresti našlo bi se suigurno nemal broj stvari koje bi se moglo promijeniti.
Ali da je auto uredan, je i ima dosta rijetkih dijelova. Cijenu će reći tržište kao i svaki put.
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Ali da je auto uredan, je i ima dosta rijetkih dijelova. Cijenu će reći tržište kao i svaki put.
Tržište mu govori već godinu dana, koliko je auto na oglasu :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
:laugh::laugh:
Mea culpa. Bez felgi je to malo drugacija prica.
Samo ne znam tko ocekuje A1 stanje sa 260k km, nije ga moguce ni postići. Ne vidim u oglasu ni da prodavac piše da je bez greške ikakve, da ga je pretresti našlo bi se suigurno nemal broj stvari koje bi se moglo promijeniti.
Jel tebi to neki frend ili šta? :laugh:
Naravno da je moguće postići da je auto uredan sa 260tkm... onakva ručica ne spada pod uredan auto :msn-wink:
S obzirom na to da je vrijednost ručice zanemariva u odnosu na to koliko neke druge stvari koštaju onda to upućuje na zaključak da ni ostatak nije bajan... što, naravno, ne mora biti istina : II
-
Zvao sam lika čim je objavljen oglas. Čim neko skriva broj šasije odma mi ide na živce. Nisam išao gledat auto jer kad sam ga pitao za hrđu, rekao je da ima nešto, "star je to auto". Kad ima nešto, znači da ima puno, po mom iskustvu.:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Tržište mu govori već godinu dana, koliko je auto na oglasu :laugh:
Slažem se.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jel tebi to neki frend ili šta? :laugh:
Naravno da je moguće postići da je auto uredan sa 260tkm... onakva ručica ne spada pod uredan auto :msn-wink:
S obzirom na to da je vrijednost ručice zanemariva u odnosu na to koliko neke druge stvari koštaju onda to upućuje na zaključak da ni ostatak nije bajan... što, naravno, ne mora biti istina : II
Nemam pojma ko je, nikad nisam vidio auto.
Eto u drugom dijelu si sam odgovorija ono što sam htio reći. Dok se ne digne na dizalicu i pregleda ovo su sve naklapanja.
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Zvao sam lika čim je objavljen oglas. Čim neko skriva broj šasije odma mi ide na živce. Nisam išao gledat auto jer kad sam ga pitao za hrđu, rekao je da ima nešto, "star je to auto". Kad ima nešto, znači da ima puno, po mom iskustvu.[emoji23]
Ne treba dalje od ovoga ić. Sve je tu jasno.
Kad se drži do održavanja onda ne može bit poderana stvar koju diraš rukom cijelo vrijeme vožnje. Ako je ručica mjenjača ovakva, onda su dijelovi koji se ne vide garantirano u lošem stanju.
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Zvao sam lika čim je objavljen oglas. Čim neko skriva broj šasije odma mi ide na živce. Nisam išao gledat auto jer kad sam ga pitao za hrđu, rekao je da ima nešto, "star je to auto". Kad ima nešto, znači da ima puno, po mom iskustvu.:laugh:
Ma i te fore... naprdi cijenu, reklamira ga ka da je top topova i onda "star je to auto"... ma daj me nemoj...
-
Quote:
Originally Posted by
solar
pa A1 osim rucice mjenjaca
Osim, osim, osim...
-
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ne treba dalje od ovoga ić. Sve je tu jasno.
Kad se drži do održavanja onda ne može bit poderana stvar koju diraš rukom cijelo vrijeme vožnje. Ako je ručica mjenjača ovakva, onda su dijelovi koji se ne vide garantirano u lošem stanju.
Po mom iskustvu hrvatskih polovnih auta jedni od najvećih grobova su bili usminkani primjerci s novim rucicama, ispoliranim piturama i ociscenih i opranih motora i pustim pricama vlasnika dok su najbolji bili upravo oni nebruseni dijamanta kojima je na prvu falilo malo ljubavi i kozmetike.
Ne insinuiram ništa za ovu kamatu, moguće da je i grob i divim vam se kako ste uspili utvrditi stanje po rucici mjenjača. : II
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Po mom iskustvu hrvatskih polovnih auta jedni od najvećih grobova su bili usminkani primjerci s novim rucicama, ispoliranim piturama i ociscenih i opranih motora i pustim pricama vlasnika dok su najbolji bili upravo oni nebruseni dijamanta kojima je na prvu falilo malo ljubavi i kozmetike.
Ne insinuiram ništa za ovu kamatu, moguće da je i grob i divim vam se kako ste uspili utvrditi stanje po rucici mjenjača. : II
Iznimke su uvijek moguće. Nitko kategorički ne tvrdi da je auto ovakav ili onakav. Ali u ogromnom broju slučajeva, ako vidljive stvari nisu kako treba, onda su nevidljive još gore. Opet govorim. Iznimki ima, i osobno znam jednog takvog. Ali to je jedan od tisuću.
-
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
A šta ga možeš srat.
M paket i felge vide 4k€...osta si u nekoj davnoj prošlosti.
ma zilion kome tih par plasikica vrijede 10-rici glupana od kojih 8 već ima taj komad dreka od plastike koji košta kao da je napravljen od krokodilskih suza .
-
Quote:
Originally Posted by
Toni
Alo ljudi jeste vi svi skupa ovce ili se opasno drogiramo, ako auto nije značajno servisiran u zadnji 7 godina maksimalno on je grob pa makar stajao sa 0 kilometara, jel protokm vremena stvari su zrele za izmjenu pa makar nikad korištene.
Opseg radova varira samo o nebrojenim faktorima.
kako se formira vrijednost koliko nešto u sebi ima uporabne vrijednosti i sadržaja.
ostalo se svodi na Buffetovu teoriju vrijednosti bitcoina, tko če koga zajebati i tko zadnji magarac.
Staro govno.
Vrijedi samo onoliko koliko je netko bjesomučno trpao rada i novaca pa onda pola toga tako je to sa autima.
-
-
Junački ga je procijenio.
-
po meni je ok cijena ako je sve kako pise... nikad vise nece biti 6000,7000,8000...€
-
Jedino mu fale bocne m lajsne ali lako za to, na njegovom mjestu bi to stavio i digo cijenu za jos 1000€ :D
-
Neće to u nas nitko platit. 10 i više mogu dobit samo osim M3 može dobit samo odličan 328. Ko ima para za E36 odavno ga je složio i spucao 10-20k zadnjih godina. Ko nema, kupuje do 5k i prodaje nakon godinu dana jer ima ulaganja..
-
cim covjek u prvoj recenici naglasava da je auto "320i original u papirima" to odaje da je tu neka teska kemija u pitanju.
-
Quote:
Originally Posted by
solar
cim covjek u prvoj recenici naglasava da je auto "320i original u papirima" to odaje da je tu neka teska kemija u pitanju.
Ne mora značiti, kod tih starijih BMWa koji su promjenili par motora, krakova šasije i ostalih dijelova koji nastradaju u eksploataciji kakvu ti auti prolaze, možda čovjek samo želi naglasiti da je auto papirnato i realno 1/1.
-
Iznutra koža izgleda vrlo uredno preko slika.
Jel možda netko iz Zg vidio ovaj auto uživo?
Baš bih ga volio pogledat, ali nikako uloviti nešto vremena radi posla. Ili pada kiša ili je već mrak jbg.
Ako je kilometraža istinita i mehanika tvornička mogo bi biti dobar
-
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Ne mora značiti, kod tih starijih BMWa koji su promjenili par motora, krakova šasije i ostalih dijelova koji nastradaju u eksploataciji kakvu ti auti prolaze, možda čovjek samo želi naglasiti da je auto papirnato i realno 1/1.
Nesto kao Triggerova metla?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
solar
Nesto kao Triggerova metla?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahah tako zvuci po opisu :laugh:
-
-
Cijene postaju sve bolesnije.
-
Ne nego ljudi, kako za aute, tako i za kuce i stanove…
Treba to sve bojkotirat da se vrati na normalu…
-
Stvarno je lijep. Ali u originalu 316i i ove felge nisu u cijeni...? Brijačina...
-
Ljudima koji imaju love i zele e36 sada 3-4k razlike ne igraju neku pretjeranu razliku, pogotovo ako je mint auto.
Dakle ili se pojavit sa lovom i ne pitat punoz ili radit sve sam kao nas Gigi i uzivat u procesu, ili odustat od mastanja o e30/36/46 i prestat jaukat kako je sve skupo.
Ali da, slazem se da je ovaj precjenjen, iako si mogu zamislit da ce se nac neki ludjak samo radi interijera.. [emoji28]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Pa ja ne znam isto šta bi rekao za ove cijene..
Ako je auto neki sređen, ali stvarno sređen da je limarijski i mehanički odrađen i interijer odrađen nanovo... I ako je taj auto klasik.
Meni je ok da košta kao nova taxi Dacia npr. Mislim jebemu mater miješaju se kruške i jabuke, ogromna je razlika između sređenog auta (koji već polako ulazi u klasike) i auta koji je star 25 godina i drlja se isto toliko bez garažiranja...
Davno, ali bome davno su prošla vremena gdje se e36 coupe uredan dao naći za 4k €.
Tko se nije uhvatio toga, može pričati šta hoće iz prve ruke znam koliko košta da se auto sredi u stvarno dobro mehaničko/limarijsko stanje i ako je odrađeno kako treba 15k€ nisu svemirske cifre.
Evo i kolega Stole je slično radio (još jedan korak više u detaljima) pa pročitajte šta kaže njegova exelica u njegovoj temi...
Poslano sa mog 21091116UG koristeći Tapatalk
-
Ja jos zivim u nadi da cu naci kakav technoviolet coupe 2.0 u svabiji. Lagano dolaze u (pre)zrele godine pa ce uvoz biti jeftin. :D
Ovaj zeleni izgleda odlicno, ali cifra je stvarno jebacka, a cak ni felge ne daje...
Vidio sam jucer na fejsu E30 touring 324td, 325 000km, 10 000€ trazena cijena. Ne znam sta je s tim autima i cijenama, ali debelo su precijenjeni.
-
Zbog cega bi ovaj E36 cabrio trebao lakiranje sa svojih 140000km?
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Fix
Ja jos zivim u nadi da cu naci kakav technoviolet coupe 2.0 u svabiji. Lagano dolaze u (pre)zrele godine pa ce uvoz biti jeftin. :D
Ovaj zeleni izgleda odlicno, ali cifra je stvarno jebacka, a cak ni felge ne daje...
Vidio sam jucer na fejsu E30 touring 324td, 325 000km, 10 000€ trazena cijena. Ne znam sta je s tim autima i cijenama, ali debelo su precijenjeni.
A ja se jos nadam nekom 320i coupeu M52, mit Schiebedach, u alpinweiss 3 boji sa turkis green unutrasnjosti. I da ga opet dobijem za 3k€ 😅
-
Quote:
Originally Posted by
peepe
Zbog cega bi ovaj E36 cabrio trebao lakiranje sa svojih 140000km?
Kakve veze ima kilometraza s lakom?
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
A ja se jos nadam nekom 320i coupeu M52, mit Schiebedach, u alpinweiss 3 boji sa turkis green unutrasnjosti. I da ga opet dobijem za 3k€ 😅
E da nadaj se haha. Ja sam cak spreman dat nekih 5000€ za solidan primjerak, jer znam da pojest jos toliko :laugh:
-
Prije godinu dana sam bio na lokaciji u okolici Frankfurta gdje su bila 2 E36 coupea, ako je tko interesantan mogu svratit kad budem blizu, imam jos slike, mogu poslat.
-
Može se naći solidan za 5k, ako koga zanima znam gdje ima.:laugh:
Da može bit komplet sređen, uredan i ispravan ispod 10k, nema šanse. Ja sam potrošio oko 12, i i ako je mehanički odličan, šminka nije ni blizu vrhunskog stanja. Ako ti nije do previše ćuninga, i želiš samo uredan, običan coupe šestak, može se imat lijep auto za 7-8k.
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Može se naći solidan za 5k, ako koga zanima znam gdje ima.:laugh:
Da može bit komplet sređen, uredan i ispravan ispod 10k, nema šanse. Ja sam potrošio oko 12, i i ako je mehanički odličan, šminka nije ni blizu vrhunskog stanja. Ako ti nije do previše ćuninga, i želiš samo uredan, običan coupe šestak, može se imat lijep auto za 7-8k.
Ti prodaješ limarijski zdrav E36 coupe šestak za 5k€?
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ti prodaješ limarijski zdrav E36 coupe šestak za 5k€?
Ne ja, ima Čiček, ako ga nije prodao.
-
Ajmo navalite...323ia 1997. montreal blau. 225tkm, njemac.
Prvi lak (osim haube koja je piturana radi kamenčića), vrlo malo hrđe (ispod gepeka i par bubuljica po boku), pragovi i pod 1/1.
Autom. klima, pranje farova, tempomat, telefon, zadnja zavjesa, pdc....
4500€
https://i.imgur.com/s8SZeCK.jpg
https://i.imgur.com/4MQlfkx.jpg
https://i.imgur.com/64AzMX6.jpg
https://i.imgur.com/0q6EYGh.jpg
https://i.imgur.com/bzpKNmP.jpg
https://i.imgur.com/MgjT2ZU.jpg
https://i.imgur.com/463CWCf.jpg
https://i.imgur.com/dB3KxbW.jpg