Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
marac83
Po specifikacijama 330ci nije nimalo spor auto..sad jednom šumaheru to ce bit sporo,
330cd je sporiji ,na 400m i od 0 do 100,ali moment i osjećaj turba čine svoje..u meduubrzanjima je bolji vjv..
Dugoročno 330ci je po meni bolji klasik ..pijač ulja i sve to kad se zanemari
330d je super daily i ti stageovi i to ko oce..
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Nitko ne kaze da je sporo, samo smo se u danasnje vrijeme toliko razmazili sa performansama auta da je 330ci jednostavno mlak u odnosu na neke moderne aute.
Da su cijene i dalje kakve su bile jos nekako, zabavan autic, ali za ove nebuloze koje si ljudi zamisljaju, nigdje veze..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Nitko ne kaze da je sporo, samo smo se u danasnje vrijeme toliko razmazili sa performansama auta da je 330ci jednostavno mlak u odnosu na neke moderne aute.
Da su cijene i dalje kakve su bile jos nekako, zabavan autic, ali za ove nebuloze koje si ljudi zamisljaju, nigdje veze..
Da, velike su cifre ...ali nista čudno u bmw svitu..svaki srica da nisan racer jer kažu coviku sve dopizdi i bude sporo
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Offtopic, gledam sam malo rezultate i live ovog SR Živinice za vikend, pa dečki sa g81 udaraju ispod 10s, ono. DD karavan i 2 djece utrpas i auto ide 0-250 (karikiram) za 10s.... bolesno.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
25k€ za non M e46?
Jesam prespavao jedno 50 godina? [emoji15][emoji15]
... ma kako da ne... eno mi neki dan izetio video, onaj drifter Znaor donio nedavno iz Latvije sivi e46 M3 coupe, 146000km, 30000€, auto u top stanju... e46 coupe i cabrio nikako ne mogu povezat s dizelom... :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... ma kako da ne... eno mi neki dan izetio video, onaj drifter Znaor donio nedavno iz Latvije sivi e46 M3 coupe, 146000km, 30000€, auto u top stanju... e46 coupe i cabrio nikako ne mogu povezat s dizelom... [emoji23]
To moraš vidit uzivo kakav je..fuck video
... pa govori se da je i e46 m3 spor, a ne 330i... danas moraš imat minimalno neki stejđ 1 da ne budeš luzer... :laugh:
Da gledam uzeti e46, apsolutno&isključivo benzinac dolazi u obzir, s ogromnim naglaskom na 330ci i m3. To sto 330d trosi manje goriva i manje ulja je bitno ko , kak mladi vele, semafor u gta.
... točno to... meni je još uvijek 330i brz, da ne govorimo o m3... jebiga, ne pratim trendove... :laugh:
Šebalj je imao izjavu da auti ispod 6 ili 5 sec su nevozljivi. Slozio bih se s kolegom, meni je i 330i dovoljno brz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uz dužno poštovanje prema Šebalju zna tresnut i ostat živ
Poslano sa mog SM-A366B koristeći Tapatalk