Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Nisam htio komentirat cijenu. Debelo pretjerivanje.... Jedino ga lijepo vidjet u takvom stanju.
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
I jos automatik [emoji849]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jbt. Ne kužin čemu toliki hype oko 330ci.
Auto zbog kojeg sam zavolio BMW..doduse 330Ci je bio s hardtopom u mom slucaju.
ČAk i sa tim emotivnim money-no-object pristupom , ne kazem da vrijedi..al netko bi se mogao zaletiti po nekoj realnijoj cijeni, ipak je i kilometraza takva kakva je.
Quote:
Originally Posted by
bestiale
Jbt. Ne kužin čemu toliki hype oko 330ci.
Voli ekipa potrošnju ulja i da in otpadne matica sa uljne pumpe :cmf
Btw. u zadnje vrime svako drugi e36 je sa m54 unutra...možda in se sviđa i el. gas hehe
Ja bi najradije 330cd od e46-ica, ako vec nije M :)
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Ja bi najradije 330cd od e46-ica, ako vec nije M :)
Vidi se tko zna znanje.
Ne troši ulje. Goriva troši duplo manje od 330i.
Zvuk uopće nije grozan. Radi mirno ka singerica. Začas si na 270konja i 550Nm. O tome M54 može samo sanjati...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Vidi se tko zna znanje.
Ne troši ulje. Goriva troši duplo manje od 330i.
Zvuk uopće nije grozan. Radi mirno ka singerica. Začas si na 270konja i 550Nm. O tome M54 može samo sanjati...
Mozemo mi tu sad pričat o zvuku benzinskog šestaka, kultiviranosti i sl. Ali meni taj m54 ne ide nista posebno u danasnje vrijeme da bi me nesto drzao napetim, to je prije 20g bio respektabilno snažan motor. Ako bi išao na m54, onda najradije na b25 varijantu, pokazao ae pouzdaniji, ne divljaju s cijenama toliko a meni se pokazao i solidno snažan za neku zabavu.
M57 u 330cd varijanti i to s rucnim mjenjačem...imas snagu, potrosnja smjesna, remap kad pozelim i... pouzdan motor. I ne klepeće kao m47 (iako njega smatram jednim od najboljih dizela koje je bmw ikad napravio).
Kao netko tko je imao istovremeno e46 330ci i M57 (doduse generaciju noviji i jos jaci) odgovorno tvrdim da taj M54 nije nista posebno u toj karoseriji, da se brzo vozit ali da ostavlja bez daha i nije, ali hajde ima neku dusu i solidan zvuk.
A dizel u coupeu ili cabriu je nazalost samo nuzno zlo, koliko god da volio 335d, i ne vidim tko bi ga danas kupio za nekakav vikend auto.
A prica da se dizel dobro cuje je samo stockholmski sindrom, nista vise [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Po specifikacijama 330ci nije nimalo spor auto..sad jednom šumaheru to ce bit sporo,
330cd je sporiji ,na 400m i od 0 do 100,ali moment i osjećaj turba čine svoje..u meduubrzanjima je bolji vjv..
Dugoročno 330ci je po meni bolji klasik ..pijač ulja i sve to kad se zanemari
330d je super daily i ti stageovi i to ko oce..
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk