Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Nije negativa i pljuvanje uočiti da Borko u većini slučajeva kupuje automobile koji traže ulaganja i imaju puno km pređenih, naravno da se to nikom u europi ne isplati popravljati i da nema njega ili nekog sličnog ta vozila bi vjerovatno završila na otpadu, -možda ne baš sva ali većina. Zato sam napisao da u Švicarci sretni kad ga vide.
Znam pogledati njegove objave na youtube i ima zanimljivih videa, a što se tiče samog mehaničarskog znanja i ozbiljnosti ( ovo sa mustangom i porscheom )tu se ne razumijem previše pa neću ni komentirati.
I Borko sam odustaje od nekih automobila kad vidi njihovo pravo stanje i da su rupa zesca prije kupovine, a ovaj na blef uzme aute preko ''bare'' ...........
S obzirom koliko i kakvih sve automobila mu prođe kroz garažu, ovaj iznad je više statistička greška.....
Lik je i sam izjavio koje aute nikad ne rad niti je realno baš da sve aute možeš radit, pogotovo kad je riječ o ''egzotiki''.
ne ulazeci u strucnost mehanicaka, borko ima ok kanal i pogledam nedjeljom ujtro ako je nekakav zanimljiv auto.
ove dvije rage se sjecam, bilo je tu i limenih oluka ako se ne varam, zavarivanja kao da je stevie wonder zavarivao i svasta nesto.
pozadina "sukoba" je nepoznata dok se i druga strana ne javi.
Quote:
Originally Posted by
solar
ne ulazeci u strucnost mehanicaka, borko ima ok kanal i pogledam nedjeljom ujtro ako je nekakav zanimljiv auto.
ove dvije rage se sjecam, bilo je tu i limenih oluka ako se ne varam, zavarivanja kao da je stevie wonder zavarivao i svasta nesto.
pozadina "sukoba" je nepoznata dok se i druga strana ne javi.
U potpunosti se slažem
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Moram priznati da me ovo iznenadilo, nisam ocekivao ovako nesto. Pratio sam u pocetku njegov kanal i bilo mi je fora vidjeti neke aute. Ali citajuci komentare na toj objavi tek sad vidim da ljudi vec godinu - dvije pisu da je Borko prevara samo takva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Šlogi
Moram priznati da me ovo iznenadilo, nisam ocekivao ovako nesto. Pratio sam u pocetku njegov kanal i bilo mi je fora vidjeti neke aute. Ali citajuci komentare na toj objavi tek sad vidim da ljudi vec godinu - dvije pisu da je Borko prevara samo takva.
Vrime ce pokazat..ali na osnovu komentara kojekakvih nepoznatih ljudi nije zgodno donositi mišljenje o coviku posebno u doba internet znalaca i ratnika
Quote:
Originally Posted by
marac83
Vrime ce pokazat..ali na osnovu komentara kojekakvih nepoznatih ljudi nije zgodno donositi mišljenje o coviku posebno u doba internet znalaca i ratnika
Zato i kazem da me to iznenadilo jer mi lik djeluje skroz ok
Quote:
Originally Posted by
Šlogi
Zato i kazem da me to iznenadilo jer mi lik djeluje skroz ok
I onaj pilot je djelovao skroz OK na jutjubu :-)
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Istina [emoji85]
Quote:
Originally Posted by
Calamari
psihofizicki zdrava osoba se ne ceslja onako da sakrije celavost