Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Meni je E32 moćniji auto od E38, koliko god ovaj drugi bio glorificiran.
Quote:
Originally Posted by
marac83
Dobar mi je E32, ali vizualno mi je E38 bolji, kako vanka tako unutra.
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Obojica ste u pravu :D
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... onaj iz srbije sa youtube kanala buduci klasici (ako neko gleda) dosta uvozi is svicarske aute... njima je doduse svejedno jer nisu u eu, ali sam primjetio da ih od tamo dosta dolazi...
Koliko sam primjetio Borko iz budućih klasika uvozi uglavnom sve što je dobrano izvoženo i traži opsežne servise.
To što on radi nije nikako isplativo ako nemaš prostor,alat,vrijeme i znanje koje on ima.
Na kraju će mu Švicarci biti jako zahvalni jer je očistio Švicarsku od krševa a još im je i za to platio.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Koliko sam primjetio Borko iz budućih klasika uvozi uglavnom sve što je dobrano izvoženo i traži opsežne servise.
To što on radi nije nikako isplativo ako nemaš prostor,alat,vrijeme i znanje koje on ima.
Na kraju će mu Švicarci biti jako zahvalni jer je očistio Švicarsku od krševa a još im je i za to platio.
Borko skupi preglede i tu zaradi neku kinticu, vec je nekakva kvazipoznata licnost na balkanu sto se tice servisiranja egzota pa sa videima privlaci i posao u servis, plus su auti koji prodju kroz njegove ruke u ocima kupaca po Srbiji najvjerovatnije svete krave pa ni ne izgubi puno.
Nesto kao kod nas nekad, krs M3 ode u dalmaciju, postane forum approved, i prodaje se dalje kao savrsen primjerak. [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Borko skupi preglede i tu zaradi neku kinticu, vec je nekakva kvazipoznata licnost na balkanu sto se tice servisiranja egzota pa sa videima privlaci i posao u servis, plus su auti koji prodju kroz njegove ruke u ocima kupaca po Srbiji najvjerovatnije svete krave pa ni ne izgubi puno.
Nesto kao kod nas nekad, krs M3 ode u dalmaciju, postane forum approved, i prodaje se dalje kao savrsen primjerak. [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno..pa Dalmacija je sveta zemlja za karoserije..a ostali su izvoznici soli..znan znan..i ode moze punit mrvu vitra i posolit lagano
Ufff. Kako je dobar ovaj D5S. Strašno.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Nažalost ni nema toliko znanje ali je napravio hype i to ti je to.
Matematika ne postoji nikad kupiti auto koji treba slagati ako ne mozes sam odraditi ili nemas nekog bas da ti izađe u susret.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne znam sto toliko negative o njemu, a svršava se na kojekakve pozere. Covjek radi posao, često na klipovima prizna i greške. Sva auta koja uveze su na neki način zanimljiva, neka više neka manje i odradi pristojno svaki auto sto mehanički sto estetski... Nebi ni ja neke marke dijelova stavio niti marke gume, ali totalno nebitno. Nije premium content, ali ja mogu pogledati.
Ja sam pogledao dosta njegovih klipova, on ima znanje za kupiti auto sto je vjerovatno i kljucno, te ima znanje koliko posla ima oko popravaka i da mu taj koji ce to raditi, odradi po prijateljskoj cijeni.
Za Srbiju je to dovoljno..
Logicno je da uvozi iz Švicarske jer su tamo jeftiniji auti nego u EU a ista su im davanja za Srbiju.
Meni je taj Borko pozitivan lik. Smatram da ima i znanja
Zanimljivo da pričate o budućim klasicima, baš sam danas naletio na nekog lika koji nije imao pozitivno iskustvo. Njegovi su stari mustang i neki kockasti porsche pa je dobio aute nazad nakon skoro godinu dana u puno gorem stanju nego što ih je ostavio Borki.