Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ova Alpina mi jednostavno ima sve promašene boje. A uz to je iz vremena kad su Alpine bile bazirane na non-M paketu, pa onda izgledaju znatno lošije od M verzije.
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ova Alpina mi jednostavno ima sve promašene boje. A uz to je iz vremena kad su Alpine bile bazirane na non-M paketu, pa onda izgledaju znatno lošije od M verzije.
Meni je dobar definitivno... Samo preskup
Boja mi se sviđa
Mislin da je auto puno uglađeniji od M5 koji je nervozan...i da,je gddniji.. ali mi je dobar i dalje..pojava je
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Meni M5/M paket na E39 uopće nije nešto. Facelift mi je vrhunski. Možda je čak najbolja kombinacija facelift u fjordgrau(pfl boja) sa pfl prednjim branikom, unutra contour zimt sjedala, stakleni šiber i bijelo nebo. 2003, m62b44 automat. Mislim da bi to bio moj savršeni E39. :D
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Kad sam ga vidio pa procitao 1 of 2, prvo sam pomislio je - Hvala Bogu, ne cudi me nimalo..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova je još dobra kakve znaju biti. Kad se sjetim onih ljubičasto-zelenih unutrašnjosti...
Unutrašnjost je ode skroz normalna i obična. A da se stave dva M branika bilo bi ode gore nego u hustleru[emoji23]
Pored M-a, alpina tada vizualno nije imala sanse, ali ova silverstone boja mi je odlicna.
A ne mozes bas rec da Alpina nije imala sanse. Ali ova od Marca je bas kaos.
S druge strane, ovako nesto je vrhunski primjerak za one koji traze snagu i eleganciju umisto sporta koji nudi M.
https://heromotorcompany.co.uk/cars/bmw-e39-alpina-b10/
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ma daj..pa ovo je kaos iznutra..a izvana ok.
Pa nemos prpat nos i onda saltat sve ce se vidit na ručici
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Oo mogu, alpina je tih godina meni bila znacajno losija od usporednih M-ova. Alpina je bila dosta kicasta, dok je M bio savrsenstvo. Hoces M3, M5. To je naravno moje misljenje, ali M odjel je onda bio na vrhuncu. Npr danas, alpina radi ljepse aute od usporednog M odjela...