Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
ako mu vadiš mast, hoće izgoriti klipovi
Boluje li B38 od takvih grešaka?
Mini i B48 mi djeluju kao dosta dobra kombinacija, ali ako je B38 pouzdaniji, možda bolje na njega ići.
To sa klipovima nije slučaj kod one jače verzije B48 ili se i njima dogodi?
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
seleni kad odu malo je mekan na volanu, i lupi kad naglo stisnes kočnicu. nosači motora se osjete kod gašenja, njih vidiš odozgora kad digneš haubu, pogledas s jedne i druge strane dali ima pukotinu i dali je krenulo ulje van iz njega
Dns ga vozio nakon 2-3mj jer mi je zena rekla da joj se cudno ponasa. I to je to 100%,bas je mlitav na volanu. Doduse proslo je toliko vremena i od servisa kad je sve bilo uredu. Nosaci su dobri,to se nista ne ositi..fala Palada,izgleda cu ppet imati cast sjesti u to vozilo i pravac servis [emoji16]
Ps. za one koji se razmisljaju o x1 ,zena kaze da ga nebi dala za nista osim za ovaj noviji x1. Valjd ajoj pase taj poviseni polozaj. A vozila je svaki moj auto,od 100-500ks i voli dati gasa..
Meni je “meh” u voznji,ali svakako ga vozim samo na servis,rijetko kad ga uzmem za otic negdi uoravo jer je povisen
https://www.facebook.com/share/1HBQ9KaqyD/
Ovaj se vec jako dugo prodaje. Coupe, 6 zyl, siber, m paket, dobra boja, rekli bi po sabloni.
Miševi mogu između maske i haube proći do motora. Jedino ako hauba uopće nije zatvorena do kraja, onda ok. Samo tako se fotkaš. :D
Ne može to tako za 13.000 €.
Je,bas sam to primijetio
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Nesretna kombinacija boja unutra, slab motor i visoka cijena je dobitna kombinacija za ne prodat.
Ovo za luft izmedju maske i haube je cudno, bas jako zjapi.
Taj luft između maske i haube je u E36-ica prisutan još od 2000-ih godina, ja ne znam kaj su ti limari radili nakon prednjih unfalla. Od niza luftova i zazora, na taj sam valjda najalergičniji :D
Ovo je kod mene ..sad mozda nije idealno..ali gore je puno
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1a34433980.jpg
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk