Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ma ne bi dugo bio smg [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
a ta boja mi je top za e46
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja je nikad nisam volio, bas je grda.
Bas smo neki da pričali u drustvu koji je boom bio M36 početkom 90ih sa 280 i kusur konja... Danas je to teško predočivo kad ima svega, ali tad je ekipa govorila za 16V kompakte da otkidaju, a šta je tek ovo bilo.
... dobro si rekao, ja se sićan kad mi je otac kupio tada novu citroen xsaru VTS 2.0 16v, imala je oko 160-170 konja kad su sve druge bile 1.4 sa 75 konja, tu i tamo koja 1.6... bia je boom i 328i, di nece m3... :laugh: a danas ako nema priko 250 konja na valja, slab je... :laugh: a još me više uvati proljev oko izdrkavanja s opremom, ono ako nema ultra komfort plus extra merino siceve sa prohađivanjem i razračivanjem jaja i masažom, ne valja neudoban je, ako ima obične ksenone, a ne ultra turbo laser led matrix svitla ne valja ne vidi se cesta dobro...
Problem je kad probaš ili se navikneš na te stavke opreme...
Ja, sada kada sam naviknut na adaptivna svjetla, skoro pa sam slijep sa klasičnim LED svjetlima. Posebno me na AC nerviraju što se stalno moram igrati pali/gasi duga svjetla...
Quote:
Originally Posted by
Fix
Ja je nikad nisam volio, bas je grda.
Nekad mi bila grda sad mi je fora jer ih nema non M3 u toj boji.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Problem je kad probaš ili se navikneš na te stavke opreme...
Ja, sada kada sam naviknut na adaptivna svjetla, skoro pa sam slijep sa klasičnim LED svjetlima. Posebno me na AC nerviraju što se stalno moram igrati pali/gasi duga svjetla...
To se nekad zvalo vožnja [emoji16]
Sta će ti na AC duga svjetla?